A harmadik dimenziót is meghódítja a Polaroid táblája

A Polaroid neve egyre sűrűbben tűnik fel androidos készülékek kapcsán, ráadásul ezek szinte kivétel nélkül tartogatnak valami olyat, amit eddig még nem láttunk. Ezúttal sincs ez máshogy, mivel a gyártó olyan táblagéppel állt a kamerák elé, mely térhatású kijelzővel lesz felvértezve.

A harmadik dimenziót is meghódítja a Polaroid táblája

A Polaroid neve egyre sűrűbben tűnik fel androidos készülékek kapcsán, ráadásul ezek szinte kivétel nélkül tartogatnak valami olyat, amit eddig még ritkán láttunk. Ezúttal sincs ez máshogy, mivel a gyártó olyan táblagéppel állt a kamerák elé, mely térhatású kijelzővel lesz felvértezve.

Az egyelőre névtelen tablet egy 9,7 hüvelykes képátlójú 4:3 arányokkal rendelkező 1024 x 768 pixeles felbontású panelt kapott, ami hasonlóan a Nintendo 3DS-hez semmilyen szemüveget nem igényel majd. Emiatt ugyan kisebb a betekintési szöge, ahonnan a 3D-t még érzékeljük, viszont sokkal egyszerűbb lesz a használata. A megfelelő teljesítményről, egy Allwinner A10 lapkakészlet gondoskodhat, amiben egy 1,5 GHz-en üzemelő Cortex-A8 mag és egy Mali-400 MP1 grafikus processzor rejlik. Emellett 512 MB rendszermemóriát és 4 GB microSD segítségével bővíthető háttértárat is találunk benne. Az Ice Cream Sandwich-et futtató táblagép sajnos csak WLAN modult kapott, így a mobilinternet igénybevételére legfeljebb külső egységgel lesz lehetőség. Az energiát egy 6000 mAh-es akkumulátorból nyeri majd, ami kielégítő kapacitást jelent egy ilyen tablet esetében.

A háromdimenziós Polaroid táblagép 650 grammot nyom majd és 14 milliméterre emelkedik ki a síkból. Azt nem tudni pontosan, hogy mikor kerülhet majd a boltokba, de már előrendelhető több országban, és valószínűleg hazánkban is megjelenhet majd. Az ára 250 euró lesz, ez teljesen rendben van, annak ellenére, hogy kvázi nincs is ellenfele jelenleg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward