A GTC, a GDC és a Computex 2020 lefújásától egyelőre nem kell tartani

Az első két rendezvényt már márciusban megtartják, a harmadik pedig június folyamán nyithatja meg kapuit.

A GTC, a GDC és a Computex 2020 lefújásától egyelőre nem kell tartani

Az MWC2020 esetében annyian mondták le a részvételt az új koronavírus, a COVID-19 miatt, hogy egyszerűen le kellett fújni az egész rendezvényt, ám ez nem akadályozza meg a gyártókat abban, hogy bejelentsék legújabb termékeiket, hiszen sajtóközlemények formájában sorra érkeznek az újabbnál újabb mobilokról szóló írások. Viszont arra így nincs mód, hogy a média képviselői helyben kipróbálják a legújabb mobilokat, végig hallgassák a vezető iparági szereplők érdekes előadásait, illetve iparági kapcsolatokat építsenek.

Úgy tűnik, hasonló a 2020. március 16-tól egészen 2020. március 20-ig tartó GDC 2020 esetében nem fordul elő, azt ugyanis szokás szerint San Franciscóban tartják meg, egyelőre pedig semmi sem indokolja azt, hogy a szervezők lemondják az eseményt, ám még sok idő van addig, egy nem várt esemény könnyedén átírhatja az aktuális forgatókönyvet.

Galéria megnyitása A Computex 2020 megrendezése körül azért még vannak kérdőjelek... Hasonló a helyzet a GTC 2020 esetében is, amely szintén idén márciusban, egészen pontosan március 22-től március 26-ig kerül megrendezésre, helyszíne pedig San Jose városa lesz. Ezen a shown az Nvidia is bemutat néhány újdonságot, illetve szó esik majd a mesterséges intelligenciát használó robotokról is.

Nagy kérdés, hogy a Computex 2020, ami a CES és az IFA mellett igazán nagy technológiai kiállításnak tekinthető, megrendezésre kerül-e, ugyanis a térség nagyon közel van az első COVID-19 esetek centrumához, valamint abban a térségben továbbra is terjed a vírus. Nem zárható ki, hogy a rendezvényt elhalasztják majd, de akár lefújására is sor kerülhet, igaz, ehhez elég komoly veszélyhelyzetnek kell kialakulnia a régióban. Legutóbb ilyesmi a 2003-as SARS járvány idején fordult elő, amikor a Computex 2003 rendezői úgy döntöttek, a kritikus helyzet miatt inkább elhalasztják a showt, így az majd csak szeptember folyamán került megrendezésre.

Amennyiben a helyzet nem változik, úgy fokozott óvintézkedések bevezetése mellett indulhat el a Computex 2020, vagyis a szervező TAITRA hozhat olyan szabályokat, amelyek a vírus terjedésének esélyét próbálják minimalizálni. Ilyen lehet a kézfogás-tilalom, a szájmaszkok állandó viselése, a kézfertőtlenítők alkalmazása, valamint nagyobb létszámú egészségügyi személyzet bevonása, illetve akár speciális vizsgálatokra is sor kerülhet.

Hogy addig változik-e a helyzet? Idővel kiderül, kizárni azonban azt sem lehet, hogy a teljes rendezvényt lefújják, amennyiben a fertőzések esetszáma erre indokot ad, ugyanis az egészség bármilyen új terméknél fontosabb, valamint az is, hogy a lehetőségekhez mérten gátat szabjanak a vírus terjedésének.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap