A gamer pc piacot sem hagyja újdonságok nélkül az Acer

Több termékcsalád is új hardvert kapott, ám processzorok terén csak az Intel térfeléről lehet válogatni.

A gamer pc piacot sem hagyja újdonságok nélkül az Acer

Az Acer a napokban megtartott rendezvényén természetesen azokról sem feledkezett meg, akik új gamer PC-re vágynak, lehetőleg kulcsrakész állapotban, a legmodernebb hardverrel megpakolva. Őket a frissített Predator és Nitro sorozat tagjai várják, amelyek mindannyian 10. generációs Intel Core sorozatú processzorral érkeznek, valamint az Nvidia RTX Super sorozatú videokártyáit is megkapták.

Az abszolút csúcsot a Predator Orion 9000 képviseli, ami igen komoly hardvert rejthet, ha mindenből a maximumot kérjük. Az elegáns házal ellátott termékből természetesen nem hiányzik a címezhető RGB világítás, ami mind a ventilátorok keretein, mind pedig az előlap szélein helyet kapott, így színes fényárba borítják közvetlen környezetüket. A ház ezúttal elektromágneses interferencia ellen is védő edzett üveg oldallapot kapott, ami a kívülről érkező, illetve a belülről távozó EMI útját állja.

A szellőztetést a legújabb FrostBlade ventilátorok végzik, amelyek statikus nyomásra tervezett megoldások: ezek a ventilátorok 55%-kal nagyobb statikus nyomás és 16%-kal magasabb légáram mellett dolgoznak, mint előző generációs társaik, így hatékonyan végzik a rájuk bízott feladatokat. A hűtésről egyébként még kompakt folyadékhűtő rendszer is gondoskodik.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A házban Core i9 Extreme Edition processzor, akár két darab GeForce RTX 2080 Ti videokártya, három darab 3,5 hüvelykes merevlemez, illetve két darab 2,5 hüvelykes SSD is elfér, de kapunk még egy USB 3.2 Gen2 Tpye-C portos Hot-Swap dokkolót is, amelyen keresztül extra tárhelyhez juthatunk. A sort egy Killer E3100-as vezérlő, illetve egy Intel gyártmányú 802.11ax WiFi vezérlő zárja. Az Acer Predator Orion 9000 várhatóan októberben kerül az európai üzletek polcaira, alapára 2799 euró lesz.

Az Acer egy kompaktabb gamer PC-t is előhúzott a kalapból, ami nem más, mint a Predator Orion 3000 legfrissebb, modern hardverrel telepakolt kiadása. Ez a PC akár 10. generációs Core i7-es processzorral, maximum 64 GB-nyi DDR4-2666 MHz-es rendszermemóriával, illetve akár GeForce Rty 2070 Super videokártyával is rendelkezhet. Az adatok tárolását itt egy 1 TB-os NVMe SSD, illetve két darab 3,5 hüvelykes HDD végezheti. A felszereltség része továbbá egy Killet E2600-as Ethernet vezérlő, valamint egy Intel gyártmányú WiFi 6 vezérlő is.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A hardver ebben az esetben is EMI védelemmel ellátott edzett üveg oldallap mögött foglal helyet, a szellőztetést pedig két darab FrostBlade ventilátor végzi. Az RGB LED alapú világítást természetesen igény szerint testre lehet szabni a PredatorSense alkalmazáson keresztül. A Preadtor Orion 3000 várhatóan augusztusban érkezik meg Európába, méghozzá 889 dolláros alapáron.

A sort egy költséghatékonyabb rendszer, a Nitro 50 zárja, amely modern formavilággal rendelkező házzal érkezik. Belsejében természetesen itt is 10. generációs Intel Core sorozatú processzor lapul, akár Core i7-es példányt is kérhetünk. Ehhez maximum 64 GB-nyi DDR4-2666 MHz-es rendszermemória társulhat, de a 18 literes űrtartalmú házban egy GeForce RTX 2060 Super videokártya számára is van hely.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az adatok tárolását egy 1 TB-os NVMe SSD-re, illetve két darab 3 TB-os merevlemezre bízhatjuk, a szellőzésről pedig itt is Predator FrostBlade ventilátorok gondoskodnak. A Nitro 50 várhatóan augusztusban kerül forgalomba Európában, ára 799 euróról indul.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap