A DisplayMate tesztelte OnePlus 7 Prót

A OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro május 14-én fog rivaldafénybe kerülni, utóbbi kijelzője AMOLED technológiás lesz.

A DisplayMate tesztelte OnePlus 7 Prót

A OnePlus idén először kettő csúcsmodellt fog egyszerre leleplezni, és bár az eszközök rajtja még egy kicsit odébb van, ezt már a vállalat is megerősítette. A OnePlus 7 mellett reflektorfénybe fog kerülni a OnePlus 7 Pro is, és a DisplayMate számára már meg is adatott a lehetőség arra, hogy tesztelje a terméket.

A DisplayMate az egyik legnagyobb megjelenítők tesztelésére szakosodott oldal, éppen ezért sokan adnak a véleményére. És a OnePlus következő csúcsmodellje tökéletesen vizsgázott a megmérettetéseken. A részletes elemzést még nem publikálta a szaklap, ezzel valószínűleg kivárja a megjelenés időpontját. Azt viszont előljáróban elmondta, hogy a panel a lehető legmagasabb értékelést szerezte meg, szóval a legkiválóbb képminőséggel rendelkező okostelefonoknak a sorát gyarapíthatja majd. Arról sajnos nem adott tájékoztatást a DisplayMate, hogy a riválisokhoz képest mit mutat a termék, de tekintve, hogy a jobb „osztályzatot” nem is kaphatott volna, így valószínűleg nem sok konkurense lesz a piacon.

Bár még igazából semmit nem lehet hivatalosan tudni a OnePlus 7 Próról, a DisplayMate már elárulta, hogy az általuk tesztelt megjelenítő AMOLED technológiás volt. Korábban a OnePlus azt hangoztatta, hogy rendkívül gördülékeny, sima lesz a mobil működése, és ez a híresztelések szerint részben annak lesz betudható, hogy az átlagosnál magasabb képfrissítési rátával fog dolgozni. Állítólag a OnePlus 7 Pro variánsánál már egy 90 Hz-es egység kerülhet majd a figyelem középpontjába, szóval nem kizárólag az eddiginél magasabb teljesítménynek köszönhetően lesz pörgősebb. Jobb lehet majd rajta például játszani, de a komplett működés kellemesebb érzést nyújthat, azt viszont nem tudni, hogy az üzemidőre ez mennyire lesz negatív hatással, mert a magasabb képfrissítési ráta általában növeli a fogyasztást. Talán a OnePlus szakemberei kidolgoztak erre egy jó energiahatékonyságot javító eljárást, vagy szimplán az eddiginél izmosabb akkut tesznek a hátlap mögé.

A készülékről egyébként már szinte biztosan lehet tudni, hogy egy olyan 6,6 hüvelyk körüli átlóval rendelkező megjelenítőt fog kapni, ami szinte a teljes előlapját kitölti majd, nem lesz rajta sem bemetszés, sem pedig kamerának lyuk. Az önarcképek készítésére alkalmas kamera a házból fog motorikusan kiemelkedni, amikor éppen szükség van rá. A kamerarendszer több tagból fog összeállni, és lesz egy olyan egység a fedélzeten, ami 48 megapixeles felvételek készítésére lesz alkalmas, de pixelösszevonásra is képes lehet, hogy nagyobb fényérzékenysége tudjon biztosítani. A Snapdragon 855 mobilplatform biztosíthatja a OnePlus 7 Pro alapját, és az a hír járja, hogy megvásárolható lesz 8 GB-nál több rendszermemóriával is. És jöhet belőle egyebek mellett egy olyan konfiguráció is, ami 5G támogatással lesz megtoldva, és a Snapdragon X50 hálózati modemnek ad majd otthont ennek érdekében.

Galéria megnyitása

A OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro május 14-én fog rivaldafénybe kerülni, és ezt követően lehet majd megvásárolni. Az okostelefonok párosa előre láthatólag elérhető lesz Európában, azon belül pedig Magyarországon is. A bemutatást követően már az éles teszteken is kiderülhet majd, hogy mire képes az eszköz megjelenítője, és persze minden más része.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap