A Dell is segíti a HTC Vive üzleti forgalmazását

A Dell is segíti a HTC Vive üzleti forgalmazását

A HTC a Vive virtuális valóság szemüvegét egyre inkább próbálja az üzleti világ felé terelni. A nemrég megjelent Vive XR Suite a otthoni munkavégzésre való válasza a cégnek, a mostani megállapodás részeként pedig ennek terjesztése lesz az egyik fő feladat. Ehhez pedig a Dell lesz a HTC segítségére.

A HTC VIVE disztribúciós megállapodási szerződést írt alá a DELL-lel, melynek célja, hogy bármely méretű üzleti vállalkozás számára még egyszerűbbé tegye az XR-ral kombinált PC-s munkaállomások kialakítását, így téve elérhetővé a még hatékonyabb munkát és kollaborációt. A Dell vásárlói számos, különböző Vive beállításhoz és kiegészítőhöz férhetnek majd hozzá, így például a Vive vállalati garanciához és szolgáltatásokhoz is.

A HTC ügyvezető igazgatója, Graham Wheeler így nyilatkozott: „A hatékony munkavégzést célzó IT megoldások építése még soha nem jelentett ekkora kihívást, mint a jelen időszakban, de a távolból dolgozók hirtelen megnövekedett aránya szükségessé tette, hogy átgondoljuk, mit is jelent és hol zajlik valóban a kollaboráció?

A HTC VIVE nagy várakozásokkal néz a Dell-el közös, - a munkaállomásokhoz adott XR opcióval bővített – folyamatok bevetéséhez az EMEA régióban. Úgy látjuk, a vállalkozások akár 40%-kal is csökkenthetik a design szakaszra fordított időt, ha VR 3D modellezést alkalmaznak, továbbá olyan komplex tréning megoldásokat is igénybe vehetnek, amelyek nagyban növelhetik a munkavállalók elköteleződését – az XR-é a jövő.”

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap