A Computex alkalmával jelennek meg a Zalman videokártyái

Úgy néz ki, hogy már nem kell sokat várni a Zalman egyedi hűtéssel ellátott videokártyáira.

A Computex alkalmával jelennek meg a Zalman videokártyái

2011 negyedik negyedévében derült ki, hogy a Zalman belépni szándékozik a videokártya piacra, ahol nem csak Nvidia, hanem AMD videokártyákat is kínál majd. A bejelentés hatalmas meglepetésként hatott, ám az már nem volt annyira meglepő, hogy a neves koreai vállalat a saját nevével fémjelzett újdonságokat saját tervezésű videokártya hűtőivel látja majd el.

A minőségi hűtési megoldásairól elhíresült vállalat az idei Computex alkalmával indítja hódító útjára friss termékpalettáját, amelyen GeForce videokártyák, valamint a kereskedelem fő áramába, illetve a „teljesítmény kategóriába” szánt Radeon HD 7000-es sorozatú modellek egyaránt lesznek.

A GeForce videokártyák között (valószínűleg a frissesség miatt) egy referencia felépítéssel érkező példány is megbújuk, egy GTX 670-es. Ezen felül egyedi felépítéssel büszkélkedő GeForce GTX 550 Ti és GeForce GTX 560 Ti lesz a palettán.

A Radeon sorozatú megoldások táborát a már bemutatott, VF3000-es hűtéssel ellátott Radeon HD 7950, egy ugyancsak VF3000-es hűtővel felszerelt Radeon HD 7870, egy GV1000-es hűtéssel büszkélkedő Radeon HD 7770 és egy VF900-as videokártya hűtőt alkalmazó Radeon HD 7750 erősíti. A Radeonok mindegyike egyedi, kékben pompázó PCB-re alapoz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward