A Blizzardhoz kerültek a Redneck Rampage jogai

A játékot még az Activision adta ki 1998-ban, a fejlesztője pedig a Xatrix volt, akikből később Grey Matter Interactive lett (Tony Hawk's Pro Skater 2, Quake II, Return to Castle Wolfensteint, CoD2: Big Red One).

A Blizzardhoz kerültek a Redneck Rampage jogai

A játékot még az Activision adta ki 1998-ban, a fejlesztője pedig a Xatrix volt, akikből később Grey Matter Interactive lett (Tony Hawk's Pro Skater 2, Quake II: The reckoning, Return to Castle Wolfensteint, CoD2: Big Red One).

A Redneck Rampage jogai később átkerültek az Activision-hoz akiket megevett a Vivendi Games. Aztán mint tudjuk összeolvadtak a Blizzardal és lett belőlük Activision Blizzard, akik felett ott lebeg a francia cég (Vivendi). A játék egyébként a Duke Nukem 3D motorját használja, két folytatása volt, amik sokkal inkább kiegészítők, mint rendes folytatások.

Gondolhatnánk azt is, hogy ez a Blizzard titkos 5. projektje, de valahogy mégis arra gyanakszunk, hogy csak a jogok tologatásával pottyant valahogy az ölükbe a Redneck Rampage. Blizzéknél már jó ideje nem divat, hogy valaki más szellemi termékén dolgozzanak, utoljára a Justice League Task Force-nál fordult ez elő 1995-ben. Mindenesetre nem zárjuk ki ennek az eshetőségét, bármi megtörténhet, még az is hogy nem. :)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward