A Blizzard trollkodik velünk az új HS kiegészítőben

A Rastakhan’s Rumble a Gurubashi Arénába visz minket, ahol bizonyíthatjuk a trollok uralkodója előtt, hogy mi vagyunk a legjobbak.

A Blizzard trollkodik velünk az új HS kiegészítőben

December 4-én érkezik a HearthStone új kiegészítője, a Rastakhan’s Rumble, amiben a Zandalari trollok királya összehívja a világ minden tájáról a harcosokat, hogy összemérjék erejüket. Meglepő módon a trollok eddig elkerülték a HS-t, miközben a WoW-ban már-már túltolják őket, szóval itt az ideje szépíteni.

A kiegészítő a kötelező elemekkel indít, tehát az új lapokon felül lesz egy új kulcsszó, az Overkill. Ennek a kondíciónak akkor felelünk meg, ha túlütünk egy ellenfelet (vagyis többet sebzünk rá, mint amennyi HP-ja van). A bemutatott kártyák között volt is egy fegyver ezzel a kulcsszóval, amivel egy kör alatt akár négy kisebb lény is lepucolható a pályáról.

Minden osztály kap egy-egy totemállatot is, egy lelket, amik mind 0/3-asok, egy körig rejtve maradnak és különböző bónuszokat adnak. A rugóé például duplán érvényesíti minden lerakott lény battlecry-át és kombóját.

Minden osztálynak legy egy-egy loája is, azaz legendás lénye, ami segítheti a harcban. Már ha sikerül kinyitni megszerezni persze. Azért, hogy addig se csak mások dekkjeiben találkozzunk velük, használhatjuk őket az új egyjátékos módban a Rumble Runban.

Galéria megnyitása

Ebben választanunk kell három hős közül (ez határozza majd meg az osztályunkat), majd szépen leverni nyolc egyre nehezedő ellenfelet. Minden egyes győzelem után választhatunk új lapokat, szóval a recept nagyon hasonló az eddigiekhez, mindössze annyival van megbolondítva, hogy mindenkinek van egy szentélye, ami már a játék elején felkerül a pályára és bónuszokat ad.

Az előrendelők ezúttal két csomag közül választhatnak majd. 20 euróért 17 paklit és egy hátlapot kapunk, 50-ért pedig 50 paklit, a hátlapot és egy új troll hőst, Rastakhant.

További infókért és az eddig felfedett kártyákért érdemes felnézni a kiegészítő honlapjára.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap