8 ezer forintos fitneszkarpereccel bővült a Honor hazai palettája

A Honor Band 5 Sport az újrahasznosított szíjával óvja a környezetet, miközben akár cipőn is lehet hordani.

8 ezer forintos fitneszkarpereccel bővült a Honor hazai palettája

A Honor márkanév alatt a Hauwei már számos megfizethetőbb viselhető kiegészítőt forgalmaz, és most befutott egy újabb eszköz, ami jóformán bárkinek megfizethető. És az alacsony ár mellett az eszköz egyébként ideális választás lehet azoknak, akik rendszeresen, hobbiszinten sportolnak.

Az apró újdonság egy 0,5 colos, 88 x 48 képpontos felbontású, OLED-es kijelzőt kapott, ami monokróm, de a legfrontosabb adatokat minden gond nélkül képes lesz megjeleníteni a használat közben. Nem érintős a képernyő, de a kezelésére szolgáló gombot érintésekkel kell használni. Mindössze 40,5 x 14,8 x 11,2 milliméteres a kiegészítő, amit egy tokba bepattintva lehet hordani.

Galéria megnyitása

Bluetooth modul révén csatlakozik az okostelefonhoz, és bár nincs komplex operációs rendszere, rögtön jelzi azonosítóval együtt a bejövő hívásokat, amiket el is lehet utasítani egy mozdulattal. Képes kiírni az eszköz, ha új üzenet vagy egyéb értesítés érkezett, állítható rajta ébresztő – ezt rezgéssel oldja meg –, és van mobilkereső funkciója is más megszokott lehetőségek mellett.

Galéria megnyitása

A Honor Band 5 Sport egy különleges, hattengelyes mozgásérzékelővel lett ellátva, ami lényegesen több és pontosabb visszajelzést tud adni a felhasználó mozgásáról a különböző sporttevékenységek közben.

Futáskor például meg tudja állapítani a láb landolási erősségét, a lépési mintát, a láb földön töltött idejét, az intenzitást, a lépések vélt hosszát és egyebek mellett a láblendítés szögét is. Az adatokból az eszköz viselése következtetéseket tud levonni arra vonatkozóan is, hogy miként fejlesztheti a technikáját. Sajnos pulzusmérőt nem kapott ez a termék.

Galéria megnyitása

Kiemelte a Honor, hogy a Band 5 Sport az első olyan viselhető kiegészítője, ami a legmodernebb újrahasznosítási eljárásokat is kiaknázva készül úgy, hogy elhasznált műanyag palackoknak a feldolgozásával hozzák létre a gyártásához szükséges alapanyagot. A szövetes szíj nemcsak ökológiailag előnyös ebben az esetben, hanem kényelmi szempontból is, mivel kiváló légáteresztő képességgel bír, és szinte észrevehetetlen.

Galéria megnyitása

A Honor Band 5 Sport egésze annyira könnyű, hogy akár a fiatalok is feltűnésmentesen viselhetik a csuklójukon egész nap; mindössze 13 grammot nyom a szerkezet. És mivel hat különböző színben és mintával választható, így igazából bárki megtalálhatja a számára tetszetős kivitelt.

Galéria megnyitása

Bár eddig csak a csuklós viseletről esett szó, de a Honor Band 5 Sport kapcsán azt is kihangsúlyozta a márka, hogy ezt nem csak kézen, hanem lábon is lehet hordani. Egészen pontosan arról van szó, hogy a termék pillanatok alatt rögzíthető a cipő fűzőjére. Ennek köszönhetően elvileg pontosabban tudja mérni a szerkezet a lépéseket. A Honor elmondása szerint a cipőn elhelyezett eszköz 97%-os pontossággal képes a futási statisztikát létrehozni, ami kiemelkedő a maga nemében.

Galéria megnyitása

Gond nélkül bírja majd a vizet a Honor Band 5 Sport, akár úszás közben is bátran hordhatja az ember. 50 méteres (5 ATM) mélységig lehet vele merülni anélkül, hogy beengedné a nedvességet. És nem kell majd sűrűn tölteni, hiszen normál napi használatban a vállalat szerint 14 napon keresztül megy majd egyetlen feltöltést követően. A Honor csuklópántoknak általában jó az üzemideje, így nem meglepő, hogy a Band 5 Sport sem kivétel ez alól. A töltés pedig egy USB-s adapterrel oldható meg.

A Honor Band 5 Sport 7990 forintos ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira. Először a márka kiemelt partnereinél érhető el a mai naptól, és hamarosan más kereskedelmi pontok is értékesíteni kezdik.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap