75 új Fury és Predator sorozatú memóriacsomag a HyperX műhelyéből

A kínálatban természetesen RGB LED alapú világítással ellátott modulokat is találunk, a csúcsot pedig a 256 GB-os és a DDR4-4800 MHz-es csomagok képviselik. Sajnos az említett órajel és az említett kapacitás egyszerre nem érhető el, de ez aligha meglepő.

75 új Fury és Predator sorozatú memóriacsomag a HyperX műhelyéből

A HyperX rengeteg új memóriacsomaggal rukkolt elő, amelyek négy családban foglalnak helyet. Mind a Fury, mind pedig a Predator sorozatú termékekből készül RGB LED világítás nélküli, illetve RGB LED világítással ellátott változat is, utóbbiak természetesen picivel drágábbak lesznek, mint hagyományos társaik. Az új memóriamodulok közül 33-an a Predator, 42-en pedig a Fury családot erősítik.

Az összes új memóriamodul kompatibilis az AMD és az Intel különböző platformjaival, a könnyebb beüzemelés érdekében még Intel XMP 2.0-s támogatás is jár hozzájuk, vagyis a névleges paramétereket egyszerűen alkalmazni lehet.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A limitált élettartam-garanciával érkező memóriamodulok közül a Predator sorozat tagjai egészen DDR4-4800 MHz-ig merészkednek el, méghozzá CL19-es időzítés mellett, 2 x 8 GB-os kiszerelésben, RGB LED alapú világítás nélkül, 611 dolláros listaáron. Aki az RGB LED alapú modellek közül szeretné magának a leggyorsabbat megszerezni, 4600 MHz-es effektív órajelre, CL19-es időzítésre, 2 x 8 GB-os kiszerelésre és 626 dolláros listaárra számíthat.

Galéria megnyitása

A felhozatalban természetesen olyan csomagok is jelen vannak, amelyek a kapacitásra gyúrnak: a 256 GB-os készletben 8 darab 32 GB-os modul lapul, amelyek 3200 MHz-es effektív órajelen üzemelnek, méghozzá CL16-os időzítés mellett.

Az RGB LED világítással ellátott csomag 1310 dollárba kerül, de ha nem vágyunk a színes fényekre, már csak 1250 dolláros listaárral kell szembenéznünk. Azt azért még érdemes kiemelni, hogy a DDR4-4800 MHz-es modulok 1,5 V-os üzemi feszültséget igényelnek.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A Fury termékcsaládban már csak DDR4-3600 MHz-es effektív órajelig tart a kínálat, ahol a csúcsot a 4 darab 32 GB-os modulból álló csomag képviseli a maga CL18-as időzítésével. Az RGB LED alapú világítással ellátott csomagot 783 dollárért, míg a normál verziót 760 dollárért adják, listaáron. Ebben a kínálatban 256 GB-os csomag nincs, valamint DDR4-3600 MHz-nél magasabb effektív órajelen üzemelő modulokat sem találunk, cserébe viszont kedvezőbb árakra bukkanhatunk. Ennél a termékcsaládnál órajeltől függően 1,2 és 1,35 V-os üzemi feszültségre lehet szükség.

Az új memóriamodulok rövidesen elérhetővé válnak kereskedelmi forgalomban, listaáraikat a fenti táblázatok tartalmazzák.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap