50%-os akcióban az Affinity termékek

50%-os akcióban az Affinity termékek

Körülbelül egy hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy megérkezett az Affinity csomagok 1.8-as verziója, most pedig egy igencsak megfontolandó akcióval kívánnak kedveskedni a grafikusoknak.

Mindegyik programjuk, így az Affinity Photo, az Affinity Publisher és az Affinity Designer 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg a cég honlapjáról. Mivel egyszeri díjakról van szó és nem havidíjról, az Affinity-nek nem szokása ezeket a termékeket leárazni. A főoldalon olvasható tehát a leárazás oka, ami természetesen nem más, mint a COVID-19-es járvány. Ha valaki nem biztos a dolgában, 90 nap ingyenes próbaverziót is biztosítanak az érdeklődők számára, ami elég nagy hosszabbításnak számít a szokásos 30 nap helyett.

Sőt, úgy döntöttek, hogy 100 napon keresztül 100 szabadúszó grafikus projektjét fogják megvásárolni. Olyan projekteket fognak támogatni, ami a COVID-19 miatt füstbement. A legjobb műveket mivel megvásárolják, ezért marketing célokra fogják használni, így rendkívül fontos, hogy olyan alkotásokat várnak, amik az ő eszközeikkel készültek. Arra is lehetőség van, hogy ha valaki most állás nélkül maradt, akkor készít egy pályaművet, ha igazán jó, nem lesz ellenükre megvásárolni. A szerzői jogot megtartják az alkotók és ha elfogadják a nevezést az Affinity-nél, akkor 1500 dollárt adnak a munkák darabjáért (egy alkotó csak egyszer nevezhet).

Természetesen normális körülmények között az alkotók nem egyforma díjazásban szoktak részesülni, hiszen a népszerűség is nagyban befolyásolja az árakat, de most szeretnék, hogy a kisebb bevételű grafikusok is ugyanolyan elbánásban részesüljenek, mint a nagyágyúk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap