32 hüvelykes WQHD óriással támad a Philips

A hatalmas képátló mellé 2560 × 1440 felbontás, gazdag csatlakozókínálat és korrekt állvány társul.

32 hüvelykes WQHD óriással támad a Philips

A Philips a napokban jelentette be megjelenítő részlegének egyik legfrissebb produktumát, amely egy 32 hüvelykes képátlóval rendelkező LCD monitor. A TV-nek is beillő képernyő a keresztségben a BDM3270QP típusmegjelölést kapta és a legújabb vonalat képviseli a gyártó WQHD monitoros kínálatában.

A BDM3270QP felbontása tehát 2560 × 1440 pixel, a képátlóra levetítve ez 91.8 PPI-t jelent. Ez gyakorlatilag megegyezik azzal, amit egy 24 hüvelykes LCD monitor tud nyújtani FULL HD, azaz 1920 × 1080-as felbontás mellett. A készülékben egy AMVA panel van (valószínűleg ugyanaz, ami a BenQ és a Samsung hasonló monitorában is), ami 5 ms-os válaszidőt, 300 cd/m² maximum fényerőt, 178 fokos betekintési szögeket és 10 bites színmélységet eredményez. A háttérvilágítás villódzásmentes, a kijelző szoftvere pedig képes egyszerre több bemenet képét is megjeleníteni a panelen.

Mivel egy professzionálisabb jellegű megjelenítőről van szó, a monitor természetesen állványon áll, amely ráadásul elég kellemes tudást kínál, mivel a panel vertikális dőlésszögén túl a magasság is állítható, valamint a képernyő 90 fokkal elforgatható, magyarán a "Pivot" és a "Tilt" funkciók rendelkezésre állnak. Portok tekintetében sem lehet éles kritikát megfogalmazni a termékkel szemben, kapunk D-Subot, dual-link DVI-t, DisplayPort 1.2-t és HDMI 1.4-et. A monitor beépített sztereó hangrendszert is kínál, amely talán ebben a méretben már el is várható, és extraként USB hub is van benne (a színezés alapján ráadásul az egyik port kikapcsolt állapotban is töltheti a rá dugott eszközöket).

A Philips BDM3270QP monitor napokon belül megérkezik, Európában 480 eurós vételárral kell számolni, tehát kb. hasonló áron lesz kapható, mint a BenQ megoldása.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward