32 GB-os Patriot pendrive-teszt

A jelenlegi egyik legnagyobb kapacitású, kis méretű pendrive-ot tesztelték le a Fudzilla-nál.

32 GB-os Patriot pendrive-teszt

A jelenlegi egyik legnagyobb kapacitású, kis méretű pendrive-ot tesztelték le a Fudzilla-nál.

A 32 GB-os tárhelyű pendrive-ok nem igazán ismertek, azonban a most tesztelt Patriot már 2007. decembere óta a piacon van. A hordozható, flash-alapú tárolóegység ütés- és vízálló, valamint gumi borítást kapott. Eddig ez a leggyorsabb és legkisebb USB-pendrive, amin 32 GB-nyi adatot lehet tárolni.

A Patriot ára nagy mértékben csökkent az elmúlt időszakban, most már akár 130 dollárért megvásárolható. A tesztet Vista operációs rendszer alatt végezték hordozható számítógéppel. Az eredmény: 10 GB zene átmásolása pendrive-ról a merevlemezre körülbelül 7 percet vett igénybe. Bővebb információt az alábbi kép nyújt.

A memória írási sebessége 8,75 MB/s a laptopon, azonban asztali gépen ez az érték átlagosan elérheti a 10 MB/s-ot is. Egy 700 MB-os AVI-fájlt a G965-alapú laptop 80 másodperc alatt másolt át a hordozható tárolóra. Érdekes, hogy a Vista körülbelül 10 másodpercig számításokat végzett a másolás megkezdése előtt, míg az Windows XP szinte azonnal elkezdte a másolást.

A teszteredmény bebizonyította, hogy a Patriot nagyon jó szolgálatot tehet biztonsági másolatok készítésénél, mivel nagy tárhely párosul viszonylag jó írási- és olvasási sebességgel és még a farzsebben is elfér.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward