256 GB-os microSD memóriakártyát mutatott be a Samsung

Az EVO Plus sorozatba érkező 256 GB-os modell 95 MB/s-os maximális folyamatos olvasási-, illetve 90 MB/s-os maximális folyamatos írási tempót ígér.

256 GB-os microSD memóriakártyát mutatott be a Samsung

A Samsung előrukkolt legújabb microSD memóriakártyájával, amely 256 GB-nyi adattároló kapacitással érkezik, azaz rengeteg tartalom fér rá, plusz még kellően gyors is, így sokféle területen vethető be.

Az EVO Plus családba érkező újdonság alapját a Samsung 3D V-NAND Flash technológiája adja, a termék pedig a felsőkategóriás mobileszközök, a kamerával felszerelt drónok, a 360 fokban rögzítő kamerák, illetve az akciókamerák szegmensét veszi célba. Az újdonság 95 MB/s-os maximális folyamatos olvasási-, illetve 90 MB/s-os maximális folyamatos írási tempó elérésére képes. Ez a sebesség sorozatfotók rögzítésére éppúgy elég, mint Full HD vagy 4K/UHD tartalmak felvételére. A 256 GB-os EVO Plus memóriakártya UHS-1 és Class 10 megfelelőséggel érkezik, illetve U3 kompatibilitással is bír.

Az új memóriakártyán nagyjából 12 órányi 4K/UHD videó, nagyjából 33 órányi Full HD videó, vagy körülbelül 46 órányi HD videó fér el, természetesen bitrátától függően.

Az extrém felhasználás alkalmával is helytálló memóriakártya tehát rengeteg tárhelyet kínál, gyors és a Samsung szerint hosszú távon is megbízható – utóbbira remek példa, hogy a vállalat több, mint 50 országban vállal 10 év garanciát a termékre. A memóriakártya egyébként ellenáll a víznek (IPx7), a szélsőséges hőmérsékletnek, a röntgensugaraknak, illetve a mágneses térnek is.

Az EVO Plus család 256 GB-os tagja júniusban válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 249,99 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward