2013-ban jön a Sword of the Stars: Ground Pounders

A nagysikerű X4 széria spinoffja sok érdekességet kínál a köralapú stratégiai játékok kedvelőinek.

2013-ban jön a Sword of the Stars: Ground Pounders

A 4X űrszéria, a Sword of the Stars egy újabb nagyszerű spinoffnak adott életet, a Ground Pounders köralapú stratégiai játéknak. A darabot olyan klasszikusok inspirálták, mint pl. a Panzer General, de igyekszik újdonságokat is hozni a műfajba.

Három frakció (Ember, Tarka, Hivers) közül választhatunk és mindegyikhez több tucatnyi különféle egység tartozik. Három kampányt harcolhatunk végig változatos világokon (pl. légkör nélküli holdak, lávamezők, meteorpusztította vidékek) és meglévő fejlesztéseinket átvihetjük a világok között. A sikeres támadásokért akciókártyákat kapunk, melyek segítségével felspécizhetjük egységeinket egyedi effektekkel. Ezeket az effekteket a szóló játékban, és a keresztplatformos multiplayerben is használhatjuk. A kártyákból különböző paklikat állíthatunk össze alkalmazandó stratégiánk függvényében.

A játék jelenleg alfa fázisban van, és már van belőle demó is, de fejlesztője, a Kerberos reméli, hogy a hátralévő munkákat a rajongók segítségével sikerül finanszíroznia, ahogy azt az előző spinoffal, a The Pittel is tették. Egyelőre még nem tudni, hogy Kickstarterre vagy más platformra kerül-e a projekt. Ha minden jól megy, a játék idén fog megjelenni PC-re.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward