200 órányi üzemidőt kínál a Lenovo új gamer egere

A vezeték nélküli Legion M600 mellé egy vezetékes újdonság, a Legion M300 is érkezik.

200 órányi üzemidőt kínál a Lenovo új gamer egere

A Lenovo a többi gyártóhoz hasonlóan már a CES előtti időszakban ellőtte puskaporának egy részét annak érdekében, hogy termékei nagyobb figyelmet kaphassanak. Ezek közé tartoznak a legújabb Legion sorozatú gamer egerek, amelyek ház és dizájn tekintetében szinte teljesen egyformák, ám képességek terén már bőven vannak különbségek közöttük.

Mind a Legion M600, mind pedig a Legion M300 esetében ugyanazt a 127 milliméter hosszú, 70 milliméter széles és 42 milliméter magas házat alkalmazta a gyártó, így mindkét esetben 8 programozható gombbal gazdálkodunk, a hardver azonban igencsak eltérő. A drágább modell, vagyis a Legion M600 vezeték nélküli kivitelben érkezik, azaz 2,4 GHz-es frekvenciatartományon belül kommunikál az adott rendszerrel, de igény esetén Bluetooth kapcsolat, valamint vezetékes USB 2.0-s kapcsolat is rendelkezésre áll. Ez a modell egy PixArt 3335 optikai szenzort kapott, amelynek maximális felbontása 16000 DPI. Az 1000 Hz-es maximális mintavételezéssel dolgozó szenzor akár 10160 milliméternyi mozgás pontos lekövetésére is képes egyetlen másodperc alatt, a hirtelen mozdulatokat pedig egészen 40 G-s gyorsulásig tudja követni.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A fő egérgombok 50 millió lenyomást bírnak ki élettartamuk során, a 8 programozható gomb beállításait pedig 1 fedélzeti profilban tárolhatjuk. Természetesen az RGB LED alapú világítás sem hiányzik a fedélzetről. Az akkumulátoros üzemidő felhasználástól függően akár a 200 üzemórát is elérheti, a teljes töltési idő azonban 3 óra. Ha sietünk, 5 perc töltés hatására nagyjából 10 órányi üzemidőt nyerhetünk, ami nem hangzik rosszul. A 110 grammos egér feketében vagy acélszürkében kerül a boltok polcaira, méghozzá júniusban. Ára 80 dollár lesz.

Érkezik mellé egy Legion M300-as modell is, ami már vezetékes kivitelben készül, azaz csak és kizárólag USB 2.0-s kapcsolaton keresztül kommunikál az adott rendszerrel. A költséghatékony egér Pixart 3325-ös szenzorral dolgozik, ami már csak 8000 DPI-s maximális felbontást nyújt, maximum 20 G-s gyorsulást tud lekövetni, másodpercenként pedig 2540 milliméternyi mozgást dolgozhat fel.

Galéria megnyitása

A fő egérgombok itt már csak 10 millió kattintást bírnak ki élettartamuk során, a 8 programozható gombhoz pedig nem jár fedélzeti profil sem. A 90 grammos újdonság csak feketében kerül az üzletek polcaira, ugyancsak június folyamán, de ára már csak 30 dollár lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap