14 millió forint lett az imposztor Nugget, maradhat?

A BTS menüben bújt meg a nyavajás.

14 millió forint lett az imposztor Nugget, maradhat?

Az Among Us továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend, az Epic Games Store-ban pedig még mindig van pár órád ingyen megszerezni a játékot. Ezzel szemben viszont ha Among Us kinézetű csirke nuggetset akarsz magadnak venni, akkor a cikk írásának pillanatában több mint 14 millió forintot kellene kicsengetned a gazdájának.

Galéria megnyitása

Történt ugyanis, hogy valaki McNuggetet kért egy mindenki által jól ismert gyorsétteremben, amikor is egy imposztor került a csirkefalatkák közé és még mielőtt megette volna, becsomagolta és feldobta az eBay-re aukcióra.

A dologra a Microsoft is reagált, aki már rögtön szecsuáni szósszal javasolta fogyasztani a kis karaktert, amire az eladó reakciója az volt, hogy igény szerint mellékel hozzá ilyet is, ezen ne múljon.

Az Among Us csapata kiszámolta, hogy 69 Series X konzolt lehet venni egy ilyen falatka árából. Azóta persze még értékesebb lett a lefagyasztott kaja.

Az Xbox Game Pass For PC Twitter kezelője mindenesetre nagyon szeretné megenni a cuccot. Jelenleg azon filóznak, hogy ha licitálnak rá, akkor elkönyvelhető-e üzleti kiadásnak a dolog.

A dolognak ráadásul az a pikantériája, hogy eredetileg BTS menüben kínálták a kis imposztort, vagyis a koreai szupernépszerű fiúbanda tagjainak étke között bújt meg.

Mivel a BTS Army néven ismert rajongói sereg taglétszáma több, mint 30 millió fő, így nem elképzelhetetlen, hogy a tehetősebb BTS/Among Us fanok kezdtek el őrült módjára licitálni.

Bármennyire is sajnálatos, úgy tűnik, hogy Magyarországra nem szállítják ki, de az sem kizárt, hogy van az a pénz, amiért ez megoldhatóvá válik. A McDonalds a cikk írásakor még nem reagált az ügyre.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap