1200 wattos EVGA tápegység Platinum minősítéssel

Az EVGA egy új tápegységet dobott piacra, amely 1200 wattos teljesítménnyel érkezik, méghozzá teljesen moduláris kábelezéssel és 10 év garanciával. Hab a tortán, hogy az újdonság 80 Plus Platinum minősítéssel is büszkélkedik.

1200 wattos EVGA tápegység Platinum minősítéssel

A SuperNOVA családot erősítő 1200 wattos tápegység a SuperNOVA 1200 P2 típusjelzést kapta, és nem kevesebb, mint 10 év garanciával érkezik – csak úgy, mint nemrégiben bemutatott 1600 wattos teljesítményű, 80 Plus Gold minősítéssel rendelkező társa. Június elején, a Computex alkalmával persze egyéb EVGA tápegységeket is megcsodálhattunk a vállalat standján, ahogy arról korábban már beszámoltunk.

No de térjünk vissza hírünk főszereplőjéhez. A szóban forgó tápegység magas hatásfok mellett üzemel, így nem véletlen, hogy kiérdemelte a 80 Plus Platinum minősítést, ami csak azoknak a tápegységeknek jár, amelyek 90% és 94% közötti hatásfok elérésére képesek. A minőségi komponensekre támaszkodó termék japán Nippon Chemi-Con kondenzátorokat használ, házának szellőzéséről pedig egy 140 milliméteres átmérőjű, dupla golyóscsapágyazással ellátott ventilátor gondoskodik.

A 85 milliméter magas, 150 milliméter széles és 200 milliméter hosszú tápegység egyetlen +12V-os tápággal gazdálkodik, amelyen keresztül 99,99 amperes áramerősség leadására képes. Az aktív PC támogatással is ellátott újdonság kiválóan alkalmas nagyteljesítményű gamer konfigurációk építéséhez – még NVIDIA SLI Ready minősítéssel is rendelkezik.

A termék terhelhetőségével, illetve tápcsatlakozóinak számával kapcsolatban az alábbi táblázatok adnak bővebb tájékoztatást. Íme:

A fedélzetről a védelmi funkciókat biztosító áramkör sem hiányzik, ami a túlfeszültség ellen, a túl alacsony feszültség ellen, a túláram ellen, a túlterhelés ellen és a rövidzár ellen egyaránt védi a rendszert.

A 3,63 kilogrammos, 220-P2-1200-X1 termékkóddal ellátott tápegység ára 269,99 dollár magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward