12 GB-nyi Patriot memória Core i7-hez

A Patriot nem volt szűkmarkú memóriamennyiség terén, amikor bejelentette 6 modulból álló, 12 GB-os DDR3-mas memória-kiszereléseit. Összesen két változat kerül piacra, amik időzítésükben és persze árcédulájukban különböznek.

12 GB-nyi Patriot memória Core i7-hez

A Patriot nem volt szűkmarkú memóriamennyiség terén, amikor bejelentette 6 modulból álló, 12 GB-os DDR3-mas memória-szettjeit. Összesen két változat kerül piacra, amik időzítésükben és persze árcédulájukban különböznek.

Mindkét Viper-kiszerelés 1333 MHz-en működik 1,65 V feszültség mellett és támogatja az Intel XMP (Extreme Memory Profile) technológiáját. Ennek a szolgáltatásnak a segítségével jelentősen leegyszerűsödik a memóriák túlhajtása, ugyanis lehetőség nyílik különféle profilokkal (például "Alacsony-késleltetés", vagy "Magas órajel") szabályozni a memória-modulok jellemzőit. Természetesen a bátrabbak manuálisan is babrálhatnak a beállításokkal, instabil értékek esetén pedig az XMP automatikusan visszaállítja azokat a normális szintre.

A 12 GB összesen 6 darab, egyenként 2 GB-os kapacitású modulból jön össze, amiket a Patriot alumínium és réz ötvözetből álló, kék színű Viper Heat Shield-je hűt. Mint már említettuk, két változat fog megjelenni a boltokban: egy amelyik 9-9-9-24 időzítésekkel működik 1333 MHz-es órajelen, és egy másik, amelyik 7-7-7-20 időzítésekkel rendelkezik szintén 1333 MHz-en.

Pontos árról és a boltokba kerülés időpontjáról egyelőre nincs információnk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward