100 dollár a HD DVD lejátszódért

A Circuit City mellett mostmár a kanadai Future Shop is bejelentette saját HD DVD-lejátszó visszaszolgáltatási akcióját.

100 dollár a HD DVD lejátszódért

A Circuit City mellett mostmár a kanadai Future Shop is bejelentette saját HD DVD-lejátszó visszaszolgáltatási akcióját.

A március 7-től április 9-ig tartó akció keretében bármely Future Shop-ba bevitt HD DVD lejátszóért 100 dolláros kupont kap a vásárló, amit LG vagy Samsung többformátumú (Blu-ray és HD DVD) lejátszóra válthat be. A boltok elfogadják azokat a termékeket is, amiket nem nálluk vásároltak, azonban kérdéses, hogy a jelenleg 50 dollárba kerülő Xbox 360 HD DVD-lejátszóra is érvényes az akció.

A Circuit City ajánlatával szemben a Future Shop a 100 dollárt csak kombó lejátszó vásárlása esetén fogadja el, így azok akik sima Blu-ray lejátszót, vagy PlayStation 3-at kívánnak vásárolni, azok nem használhatják fel a kapott pénzösszeget.

"A Blu-ray/HD DVD kombó lejátszó a tökéletes választás azok számára, akik továbbra is szeretnék HD DVD filmjeiket nézni amellett, hogy belépnek a Blu-ray piacra." - közölte Eric Stockner a Future Shop-tól.

Jelenleg két választásuk van az akcióban résztvevő vásárlóknak, mégpedig az LG Super Multi Blue BH-200 és a Samsung HD BD-UP5000. Mindkettő ára 500 dollár, így a 100 dolláros beváltással együtt 50 dollárral kevesebbe kerülnek a csak Blu-ray lemezeket lejátszó Samsung BD-P1400-nél (400 dollár). Persze ezért az összegért Blu-ray lemezek lejátszására a legkedvezőbb vétel a 40 GB-os PlayStation 3, ami 400 dollárba kerül.

Miközben a Circuit City a hadvereket visszaszolgáltatja a gyártónak, a Future Shop a Kanadai Fiúk és Lányok klubnak adományozza azokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward