10 lemezen jön a PC-s Microsoft Flight Simulator

Ezt a csomagot bizony nem aprózták el.

10 lemezen jön a PC-s Microsoft Flight Simulator

Talán néhányan még emlékeznek rá, hogy legelső Microsoft Flight Simulator még egy darab 360kb-os 5,25-ös floppyn érkezett, amit közvetlenül a lemezről kellett futtatni, hiszen a merevlemezek még viszonylag ritkák voltak a számítógépekben, így nem lehetett arra számítani, hogy a felhasználók többsége tudja majd telepíteni a játékot.

Mindez 1982-ben volt, most pedig 38 évvel később az idén érkező Microsoft Flight Simulator dobozos kiadásában kereken 10 darab DVD-lemezt találunk majd, ami összesen 85GB-nyi adatot jelent.

A Microsoft az Aerosoft segítségével adja majd ki a lemezes változatot, amit azoknak szánnak, akik nem szeretnének hatalmas adatmennyiségeket letölteni (nyugaton még mindig sok internetszolgáltató alkalmaz forgalmi limiteket), vagy szimplán csak szeretik a dobozos kiadásokat, gyűjtők.

Az Aerosoft szerint a lemezek tartalmazzák majd magát a szimulátor kódot, ami viszonylag kevés helyet foglal, valamint a játékvilágot és a repülőket, melyeket a Microsoft készített, továbbá kapunk néhány opcionális külsős tartalmat is. Mindez azért érdekes, mert a Microsoft szerint a játékhoz 150GB-nyi szabad helyre van szükség, ami arra enged következtetni, hogy a telepítés után azért bizonyos dolgokat még le fog tölteni a játék.

Ez már csak azért is valószínű, mert a Microsoft és az Aerosoft közölte, hogy a dobozos kiadás sem lesz játszható internetkapcsolat nélkül, továbbra is állandó online kapcsolat szükséges, így azonnal letöltődnek majd a frissítések, illetve magát a játékot az alapoktól úgy alakították ki, hogy nagyon erősen támaszkodik a felhőre, így enélkül nem lenne működőképes.

A lényeg, hogy a dobozos verzión érkezik a tartalom jelentős része, így könnyebb helyzetbe kerülnek azok, akik esetleg lassabb internettel, vagy a fentebb már említett forgalomkorlátos előfizetéssel rendelkeznek.

A dobozos verzióból két változat érkezik:

  • 69,99 euró a sima kiadás
  • 129,99 euró a prémium kiadás

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap