Hatalmas megtiszteltetés számunkra és kifejezetten büszkék vagyunk rá, hogy a hazai startup ökoszisztéma legmarkánsabb közösség-építői segítik a program hírének terjesztését.

Debtech

A DebTech Debrecen legnagyobb tech közössége. Havonta megrendezésre kerülő meetupjainkon aktuális tech és startup kérdésekre keressük a válaszokat előadóink segítségével.

http://www.debtech.hu

startup szeged

StartUp Szeged egy lokális és baráti összefogás két szervezet között, akik külön- külön is aktívan tettek a közösségért, de az erőforrásaik egyesítével hisznek terveik célirányosabb megvalósulásában, illetve közösségükre mért mérvadóbb, támogató hatásában.

https://startupszeged.hu/

startup maffia

A Startup Maffia ötlete 2019 nyarán született meg a budapesti Demolában az ottani alkalmi brainstormingok nyomán. Azzal a céllal indultunk el, hogy egy olyan fórum legyünk, ahol a résztvevők beszélgethetnek saját startup ötleteikről és a projektjeikben felmerült problémákról, emellett pedig egymástól és a meghívott szakemberektől tanulhatnak.

https://startupmaffia.hu/

Tőkeportál

A kezdő vállalkozások növekedésének kritikus pontja, amikor az induláshoz rendelkezésre álló saját tőke már elfogy, viszont bankhitelhez, illetve kockázatitőke-alapok forrásaihoz még nem jut hozzá, vagy azt drágának, hosszasnak tartja. Ekkor különösen érdemes közösségi finanszírozási kampányt indítani.

https://tokeportal.hu/

startup győr

A helyi vállalkozók és vállalkozni vágyók támogatásával szeretnénk, hogy a jövő generációja megtalálja a számításait, és megvalósíthassa az ötleteit itthon, európai környezetben.
Célunk, hogy Győrt feltegyük Európa innovációs és techtérképére!

http://www.startupgyor.hu

innonic

Az Innonic csapata már most is több díjnyertes és nemzetközileg elismert terméket épített fel. A következő években számos újabb nemzetközi startupot tervezünk elindítani, és Te most még bármelyik részesévé válhatsz – nem csak képletesen, de ténylegesen, tulajdonosként is! Nagy terveink vannak, és hiszünk abban, hogy Magyarországról is lehet sikeres nemzetközi startupokat felépíteni.

https://www.innonic.com

design terminal

A Design Terminal Közép-Európa vezető innovációs ügynöksége, „Innovációs Bajnokokat” épít vállalati partnerségeken és üzleti tehetséggondozó programokon keresztül. Hiszünk abban, hogy az értékteremtő innováció alapja az optimizmus és a vállalkozó szellemiség.

http://designterminal.org/

budapest startup safari

Startup SAFARI gives you a look behind the scenes of this amazing startup ecosystem.

The city extracts itself as a magnificent city for founders and is known as one of the Startup Hotspots in Europe. To meet the most important startups of your ecosystem, set your own Startup SAFARI agenda and visit founders, coworking spaces and accelerators in their own offices to create meaningful connections.

https://budapest.startupsafari.com

startup hungary

Startup Hungary is an independent, entrepreneur-led organization launched to supercharge the startup community and to support the birth and development of more high growth potential tech companies in Hungary.

It is founded by proven entrepreneurs and supported by key players of the startup ecosystem, who share a belief in Hungary's potential as a regional hub and want to join forces to fuel its growth.

https://www.startuphungary.io

hiventures

A Hiventures a magyar vállalkozások fejlődésének legaktívabb tőkebefektető partnere.

Küldetésünk, hogy egyedi tőkefinanszírozási megoldásainkkal növekedéshez és innovációhoz biztosítsunk forrást a hazai vállalkozások számára. Befektetési programjaink ötletfázistól nagyvállalatokig érhetőek el, mellyel lefedjük a teljes vállalkozói ökoszisztémát, így fejlesztve annak versenyképességét. Portfóliócégeinknek megbízható és rugalmas befektető partnerei vagyunk fejlődésben és válságkezelésében egyaránt.

https://hiventures.hu/