A VGA a Gamereké!

Lassan érkeznek az Nvidia Limited Hash Rate-es kártyái, azaz hardware oldalon lesz rajtuk limitálva a kripto bányászati teljesítmény. Tartunk tőle, hogy ezek a kártyák is vagy ügyeskedő bányászok rigjeibe, vagy gyors profit reményéért scalperkedő elemek kezeibe jut.

Ezek kivédése érdekében hoztuk létre a: VGA a Gamereké! programunkat.

Azt szeretnénk elérni, hogy az újonnan érkező termékek csakis gamer kézbe kerüljenek.

Hogyan valósulhat ez meg?

Ha Te is gamer vagy, és már régóta vágysz rá, hogy lecseréld az elavult hardvered, akkor regisztrálj és töltsd ki a teljes kérdőívünket.

Te leszel az első!

Garantáljuk, hogy amint beérkezik hozzánk az első szállítmány gamereknek szánt videókártya, azt a regisztrált tagoknak kínáljuk először megvételre, az iPon nyílt felületére nem fog kikerülni.

Céges vásárlók regisztrációját nem fogadjuk, és minden regisztrált felhasználó kizárólag 1db kártyát vásárolhat.

Biztosan jut nekem is?

Az érkező mennyiségről egyelőre sajnos nincs pontos információnk, viszont azt javasoljuk, hogy minél hamarabb regisztrálj, mert regisztrációs sorrendben kezdjük meg a kártyák kiajánlását. Milyen gyártól kínálatából választhatok? A kezdeményhez csatlakozott gyártók listáját alább olvashatod.

Gyakran Ismételt Kérdések:

-Kapok számlát róla?
-Természetesen mint minden vásárláshoz ehhez is jár!

-Miért kell regisztrálni?
-Ezek a készletek a nyerészkedők miatt nincsenek fent az oldalon külön ajánlatban értesítünk mindenkit!

-De az oldalon burál áron van én ennyiért nem veszem meg!
-Nyugalom! Azok a kártyák amiket a programba adunk nincsenek fent pont a jo áruk miatt hogy jusson mindenkinek aki regisztrált!