Videosorozatot indított a Telenor

Videosorozatot indított a Telenor

A Telenor mindent megtesz azért, hogy megkönnyítse a felhasználók életét az új körülmények között. A vállalat bőséges adatopciókkal szolgál ingyen vagy nagyon kedvező áron a járványra tekintettel, és mostanra már egy sor egyéb intézkedést is bevezetett. A napokban pedig elkezdett minden eddiginél nagyobb erőbefektetéssel az online ügyintézés terjesztésére koncentrálni.

Már eddig is csak megfelelő védőfelszerelésben lehetett a Telenor ügyfélszolgálatait látogatni, de a vállalat továbbra is azt hangsúlyozza, hogy a legjobb, ha mindenki otthon marad, ameddig csak teheti. A cég már nagyon sok ügyintézési lehetőséget képes online megoldani, viszont úgy látja, hogy ezekkel a felhasználók nem élnek elegendő esetben. Éppen ezért a minden opciónál próbál könnyíteni, segíteni.

Az internetes számlabefizetés soha nem volt még olyan egyszerű, mint ettől kezdve lesz. Már regisztrált felhasználói fiók nélkül is lehet majd a Telenor hivatalos honlapján számlákat kiegyenlíteni. Bár a cég szerint a legnagyobb részben már az online befizetés és a csoportos beszedés van, még mindig sokan kapják csekken a számlájukat. Ezentúl viszont már a rokonok, ismerősök is segíthetnek majd az idősebb ügyfeleknek a befizetések online intézésében. Ennek az újításnak, illetve könnyítésnek köszönhetően elkerülhető a személyes befizetésekkel mindenképpen együtt járó érintkezések.

Galéria megnyitása

A Telenor tisztában van azzal, hogy az online ügyintézés sokaknak azonnal ijesztően hangzik, ezért vannak, akik inkább meg sem próbálkoznak vele, gondolván, hogy nekik az úgysem fog menni. Éppen ezért a vállalat úgy döntött, hogy megfogja az emberek kezét, és segít a szükséges lépéseket megtenni instrukciós videók terjesztésével. A „Lépésről lépésre” sorozatnak már 6 epizódja megtekinthető.

Kiemelte a mostani hír kapcsán a Telenor, hogy milyen dolgokat lehet egyébként online elintézni az számlabefizetés, valamint egyenlegkövetés, -feltöltés mellett – ezekhez már a telefonszámot is elegendő megadni. Az online bankkártyás fizetést mások részére is átvállalhatják az emberek. Továbbá lehet a Telenor oldalán adatjegyet, hangjegyet és más kiegészítő szolgáltatásokat váltani, tarifacsomagot módosítani, akár egyéni ajánlatok révén is.

A hűségidő hosszabbítása is intézhető neten, és eközben akár új eszközt is lehet vásárolni. Hamarosan pedig már lehetősége lesz a kártyás előfizetőknek számlásra váltani, és speciális ügytípusokban való segítségkérés is rövidesen bevezetésre kerül. Tehát a Telenor azon is dolgozik, hogy bővítse az online ügyintézést különlegesebb dolgokkal is. A Telenor Trénerek a Telenor Tréning anyagokkal minden esetben igyekeznek majd segíteni.

Galéria megnyitása

A szolgáltató által létrehozott videós segédanyagok sok esetben jöhetnek jól, akár még olyanok is új lehetőségekre bukkanhatnak, akik egyébként már néhány egyszerűbb ügyet egyébként is a Telenor oldalán keresztül oldottak meg, például a számlák befizetését. A felvételek kellően jó szemléltetéssel is szolgálnak menet közben, bár véleményünk szerint ezek lehetnének jóval lassabbak is, megállítás nélkül egy kezdő felhasználó aligha fogja megjegyezni a hirtelen jött töménytelen lépéssorozatot például a szerződéshosszabbítás esetében. A „tréningek” száma folyamatosan bővülni fog, és az eddig elérhetővé vált videókat itt lehet megtekinteni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap