Thermalright processzorhűtő 320 W-os hűtőteljesítménnyel

A módosított dizájnnak köszönhetően az új modell többféle alaplappal is kompatibilissé vált.

Thermalright processzorhűtő 320 W-os hűtőteljesítménnyel

A Thermalright fejlesztőcsapata elkészítette a Silver Arrow IB-E Extreme Rev. B kiadását, amely számos ponton változott az első modellhez képest annak érdekében. Az új modellnél az alumínium lamellákból álló hűtőtömböt kissé eltolták a talpazat középpontjától, így a magas memóriamodulok használatát abszolút nem akadályozza a termék, sőt, a legfelső bővítőhelyhez, valamint a processzorfoglalathoz legközelebb eső M.2-es bővítőhelyhez is szabad hozzáférést biztosít.

Az új processzorhűtő nikkelezett réz talpazaton keresztül veszi át az adott processzor által termelt hőt, majd ezt nyolc darab hőcsőnek adja át, amelyek egyenként 6 milliméteres átmérővel bírnak és nikkelbevonatot viselnek magukon. A két toronnyal rendelkező 850 grammos hűtőtömböt két darab 140 milliméteres ventilátorral látták el, amelyek TY-143-as típusjelzéssel rendelkeznek. A légkeverők üzemi fordulatszáma 600 és 2500 RPM között helyezkedik el, így 31,4 és 130 CFM közötti levegőmennyiség megmozgatására képesek, méghozzá 21 és 45 dB(A) közötti zajszint mellett. A ventilátorok dupla golyóscsapágyazással rendelkeznek.

A friss modellnél nem csak a hűtőtömbön végeztek átalakításokat, hanem a rögzítő mechanizmust is frissítették, így a processzorhűtő sokféle platformmal kompatibilis, vagyis az Intel LGA-775, 115x, 136, 2011, 2011-3-as és 2066-os, valamint az AMD Socket AM4-es foglalatára egyaránt passzol. AMD fronton egyéb foglalatok támogatásáról nem tett említést a hivatalos weboldal.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A 155 milliméter hosszú, 103 milliméter széles és 163 milliméter magas hűtőtömb összesen 45 darab 0,2 milliméter vastag alumínium lamellával rendelkezik, amelyek között 2 milliméternyi távolság van. A két ventilátorral együtt akár 320 W-os hűtőteljesítmény is elérhető, azaz a friss processzorhűtő egyes processzorok esetében komolyabb tuningra is lehetőséget ad.

A Silver Arrow IB-E Extreme Rev. B rövidesen elérhetővé válhat kereskedelmi forgalomban, várható ajánlott végfelhasználói áráról azonban még nem hullott le a lepel. Mivel az elődmodell ára 100 dollár magasságában helyezkedett el és az új verzió sok hasonlóságot mutat, erősen valószínű, hogy ismét ezt az árszintet veszi célba a gyártó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap