SilverStone Mini-ITX számítógépház, ami kétféle pozícióban is használható

A Sugo 14 egész jól bővíthető, még 5,25 hüvelykes külső bővítőhellyel is ellátták.

SilverStone Mini-ITX számítógépház, ami kétféle pozícióban is használható

A SilverStone Sugo 14 névvel egy új, Mini-ITX és Mini-DTX formátumú alaplapokat fogadó számítógépházat mutatott be, ami kétféle pozícióban használható, de ezzel együtt bővíthetőségére sem igazán lehet panasz, hiszen egész jó felszereltséggel érkezik. Az alapokat egy 247 milliméter széles, 368 milliméter hosszú és 215 milliméter magas ház biztosítja, ami acélvázzal és acél oldallapokkal, valamint műanyag előlappal rendelkezik. A fekete újdonság előlapján egy narancssárga csík töri meg az egyhangú felületet, amit a bekapcsoló gomb szakít meg.

Galéria megnyitása

A ház belsejében maximum 330 milliméter hosszú háromslotos videokártya kaphat helyet, ami maximum 148 milliméter széles lehet, míg processzorhűtőből 182 milliméter magas példány, tápegységből pedig maximum 150 milliméter hosszú fér el odabenn.

Rendhagyó módon egy előlapi 5,25 hüvelykes bővítőhelyet is kapunk, ami nem csak optikai meghajtó számára jöhet jól, ám ha ezt a bővítőhelyet használjuk, a hőleadó radiátor nem fér el és egy 3,5 hüvelykes bővítőhelyről is le kell mondanunk. A ház fogad még három darab 2,5 hüvelykes meghajtót, valamint maximum két darab 3,5 hüvelykes meghajtót is, utóbbiak viszont csak akkor szerelhetőek be, ha se 5,25”-es meghajtót, se hőleadó radiátort nem alkalmazunk.

Galéria megnyitása

A megfelelő szellőzést két darab oldallapi 120/140 milliméteres ventilátor, valamint egy hátlapi 120/140 milliméteres légkeverő biztosíthatja, gyárilag egy hátlapi 120 milliméteres ventilátort kapunk is. A ház maximum 240 milliméteres hőleadó radiátor számára kínál elegendő helyet, ennek vastagsága azonban nem lehet több 55 milliméternél.

Galéria megnyitása

Az előlapi portok közé két darab USB 3.0-es, egy USB 2.0-s, valamint egy HD Audio csatlakozó kerül – utóbbi mikrofon bemenetként és fejhallgató kimenetként funkcionál, ahogy már megszokhattuk. A 8,48 kilogrammos ház a hosszabb és a rövidebb oldala mentén egyaránt érintkezhet az adott felülettel, így horizontális és vertikális pozícióban egyaránt el lehet helyezni.

A Sugo 14 várhatóan hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban, arról azonban még nincs hír, hogy pontosan mennyibe kerül majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap