Otthoni munkára váltott a CD Projekt Red

De emiatt nem fog késni a Cyberpunk 2077.

Otthoni munkára váltott a CD Projekt Red

Az olyan nagy amerikai stúdiók, mint a Bungie és a Valve már korábban bejelentették, hogy fokozatosan egyre inkább átállítják csapataikat az otthoni munkára, ahogy teszi ezt a szintén seattle-i központtal rendelkező Microsoft is. Az európai nagy stúdiókkal kapcsolatban azonban eddig viszonylag keveset hallottunk, de most ez is megváltozott: a lengyel CD Projekt Red bejelentette, hogy hasonló intézkedéseket vezet be.

"Valószínűleg sokan gondolkoztatok azon, hogyan mennek a dolgok a CD Projekt Rednél a koronavírus-járvány közepette, és hogy milyen hatással van mindez a napi működésünkre, úgyhogy ezzel kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni titeket" - kezdődik a hivatalos közlemény.

"Az utóbbi napokban fokozatosan alkalmazkodunk a helyzethez, és egyre több olyan intézkedést hozunk meg, amik segítenek megvédeni az egész szervezetünket. Ennek része, hogy fejlesztjük az infrastrukturánkat és felszereléseinket, amik lehetővé teszik, hogy a munkatársaink otthonról, biztonságban dolgozhassanak."

"Ennek a folyamatnak a legutolsó lépcsőfoka, hogy a mai naptól kezdve a teljes CD Projekt Red átváltott otthoni munkavégzésre, és ez addig így marad, amíg szükséges. Úgy gondoljuk, hogy ez minden csapattagnak a lehető legnagyobb védelmet nyújtja majd, és habár ez sokaknak újdonság lesz a munkavégzésben, megküzdünk a kihívásokkal és nem lassítunk, hogy elhozhassuk nektek szeptemberben ezt a kőkemény akció-szerepjátékot" - zárul a közlemény.

Mindez persze jó hír, és reméljük, hogy a CD Projekt Red tartani is tudja az ígéretét. A Twitteren nagyon sokan szimpatizálnak a stúdió helyzetével és megértést tanúsítanak: a rajongók egy része azt mondja, hogy ha szükséges, akkor inkább csúsztassák el a játékot.

Azt is reméljük, hogy ez a további projekteket sem befolyásolja majd, hiszen ahogy arról korábban beszámoltunk, a Cyberpunk 2077 befejezése után a csapat három részre oszlik majd: a brigád legnagyobb része a Cyberpunk 2077 többjátékos komponensén fog dolgozni, ami az eddigi hírek szerint jelentős méretű lesz, és a GTA Online, vagy Red Ded Online sikerét szeretné elérni vele a CD Projekt Red.

A brigád másik része ezalatt a Cyberpunk 2077 egyjátékos kiegészítőin dolgozik majd, míg a csapat egy kis harmada már ténylegesen elkezdi majd a munkát az új single player játékon, túllépve a koncepciós fázison.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap