Muszáj lesz Windows 8.1-re váltani

A Microsoft a Windows 8 felhasználóknak két év türelmi időt biztosít a váltásra, utána korlátozások jönnek.

Muszáj lesz Windows 8.1-re váltani

A Microsoft Windows 8.1-es operációs rendszere néhány napja már elérhető, sőt, a Windows RT 8.1 is megérkezett már, ami tegnapi hírünk szerint egyes esetekben kellemetlen meglepetéssel ajándékozhatja meg a Surface RT táblák használóit.

A Windows 8.1 ingyenesen letölthető frissítésként minden Windows 8 felhasználó számára elérhető, és a Microsoft a jelek szerint el is szeretné érni, hogy mindenki mielőbb át is térjen Windows 8-ról Windows 8.1-re. A váltásra két év türelmi időt ad a vállalat a Windows 8 felhasználók számára, ezt követően mindenkinek muszáj lesz áttérnie Windows 8.1-re, aki továbbra is meg szeretné kapni a kritikus biztonsági frissítéseket, a különböző javításokat és az új funkciókat.

Galéria megnyitása

Ezzel együtt az is várható, hogy két év elteltével, azaz 2015 október 18-a után nem csak a fent említett dolgoktól, de a harmadik fél által fejlesztett alkalmazások frissítéseitől és új funkcióitól is el kell majd búcsúzniuk mindazoknak, akik Windows 8.1 helyett továbbra is Windows 8-at akarnak használni.

A Windows 8.1-re egyébként ugyanazokat az életciklus-irányelveket viszi tovább, amiket a Windows 8: az új operációs rendszerhez 2018 januárjának kilencedik napjáig jár normál támogatás, azaz a biztonsági frissítések mellett eddig a dátumig újítások és javítások is érkezhetnek. Az említett dátum után már csak úgynevezett kiterjesztett támogatás él, ami 2023 január 10-én ér véget. A kiterjesztett támogatás időszakában új funkciók érkezésére már nem lehet számítani, csak kritikus biztonsági frissítések készülhetnek. Ez a gyakorlat a Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise N, Windows 8 N, Windows 8 Pro és Windows 8 Pro N kiadásokra egyaránt érvényes lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward