Így készült a Windows 10 lélegzetelállító háttere

A Microsoft illetékesei minden technikai trükköt bevetettek annak érdekében, hogy a fő asztalháttér igazán egyedi, igazán figyelemfelkeltő lehessen.

Így készült a Windows 10 lélegzetelállító háttere

Minden új Windows kiadás esetében teljesen új fő hátteret készít a Microsoft, ami komoly szereppel bír, hiszen felhasználók milliói fogják majd ezt nézni. A vállalat szakemberei általában rettentően kreatívan állnak hozzá a kép megalkotásához, így a végeredmény mindig valami új, valami figyelemfelkeltő lesz, amire jó ránézni – így sokan nem is változtatják meg az alapértelmezett Windows téma hátterét.

A Windows 10 esetében a vállalat kreatív szakemberei minden követ megmozgattak annak érdekében, hogy egy igazán igényes, látványos háttér születhessen. A siker érdekében rengeteg technikai fogást alkalmaztak, ahogy az a lenti videón is látszik.

A Windows 10 várhatóan július 29-én válik elérhetővé a nagyközönség számára. A Windows 7 és Windows 8.1 licenccel rendelkezők a megjelenéstől számított egy éven belül ingyenesen frissíthetik operációs rendszerüket Windows 10-re, de aki a Windows Insider Programot preferálja, abban is maradhat.

A Windows Insider Program résztvevői is megkapják a Windows 10 teljes változatát, ám az az operációs rendszer csak teszt jelleggel lesz használható, hisz az Insider csatornán keresztül továbbra is érkeznek majd az új szolgáltatásokat bemutató frissítések, amelyek hol stabilan, hol instabilan működnek – ezért az "ingyenes Windows 10-et" munkára nem érdemes, és legálisan nem is lehet használni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap