Csoportos FaceTime: Elhalasztva

Csoportos FaceTime: Elhalasztva

Megjelent az iOS 12 legújabb, immáron hetes béta kiadása, aminek az indulása nem sikerült simára. Az Apple a kiadást követően hamar visszavonta a friss rendszert, mert sokan masszív teljesítménygondokra kezdtek panaszkodni a telepítést követően. Még az iPhone X is akadozva működött, ezért az Apple kénytelen volt közbelépni. Jelen állás szerint várnia kell erre a felhasználóknak, de azért érdemes megnézni, hogy milyen változások vannak itt.

A legfontosabb dolog az iOS 12 béta 7 esetében, hogy a FaceTime nagy újítása, a csoportos videohívási lehetőség kikerült belőle, és az információink szerint nem is érdemes arra számítani, hogy ez egyhamar visszakerül. Úgy fest, hogy csak egy későbbi iOS 12 kiadásban fog visszatérni valamikor az ősz folyamán – elképzelhető, hogy az iOS 12.1-nek a részét képezi majd. Ez azért igazán szomorú, mert az iOS 12 újításai közül ez volt az egyik legjobban várt lehetőség. Arról semmilyen információnk nincs hogy az Apple milyen okból dönthetett az elhalasztás mellett, mert nem volt jele annak, hogy probléma lenne a funkcióval.

Ahogy azt a korábbi iOS 12 béták esetében már láthattuk, a cupertinói alakulat egyre több alkalmazás esetében vezeti be az első indítás alkalmával megjelenő üdvözlő képernyőt, ami az újdonságokat taglalja. Nos, ezúttal is tovább gyarapodott azoknak a programoknak a sora, melyeknél van ilyen felület, most az Üzeneteknél jelent meg olyan tulajdonságok kiemelésével, mint például a Memojik felbukkanása és az egyszerű fénykép megosztás a Fotókkal. Az Apple szinte minden bétánál hozzányúl az ikonkészlethez is, és ezúttal is van változás ezen a fronton. Most a Measure applikáció az érintett, ennek az ikonjában a narancssárga csík már nem vízszintes, hanem függőleges, és meg is vastagodott, így feltűnőbb.

Galéria megnyitása

Azt nagyon nehéz megmondani, hogy az Apple mikor teheti ismét közzé az iOS 12 hetedik bétáját, de amint elérhetővé válik, le lehet majd tölteni az Apple Developer Centerből, illetve OTA bejelentkezik majd azoknál, akik már feltették valamelyik korábbi bétát. Ezeknél az előzetes verzióknál mindig elmondjuk, hogy elsődleges használatban levő szerkezetekre nem érdemes telepíteni, és az iOS 12 béta 7 nagyon jó példa arra, hogy ez valóban így van, még bármikor lehet egy kellemetlen hiba.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap