Az NFC-s Mi Band lassan az EU-hoz közelít

Az NFC-s Mi Band lassan az EU-hoz közelít

A Xiaomi a Mi Band utóbbi kettő generációjából már készített NFC chipes változatokat is, de ezeket mostanáig nem igazán engedte ki Ázsiából hivatalosan. Most viszont már néhány európai országban is felbukkant az Mi Band 4 NFC támogatása.

Az idei évben már nagyon sokan reménykedtek abban, hogy a Mi Band 5 elérhető lesz globálisan is NFC chippel szerelten, de nem így lett. Készült ugyan az új generációs Mi Band modellből is NFC-vel ellátott kiadás, de ezt továbbra is csak néhány piac számára tette elérhetővé a Xiaomi. Most viszont arról számolhatunk be, hogy az NFC-s Mi Bandeknek a támogatása elkezdett Európában is gyökeret ereszteni.

Oroszország felől érkezik az öreg kontinensre a Mi Band 4 NFC támogatása. Fehéroroszországban és Ukrajnában jelent meg ezeknek a szupportja a Mastercard szintjén, akivel a Xiaomi hozott össze erről egy megállapodást. Korábban hozzánk legközelebb az oroszoknál lehetett a Mi Band 4-et használni NFC-s fizetésre, de ott is csak júniusban jelent meg ez a lehetőség.

Galéria megnyitása

Mivel a Xiaomi és a Mastercard közös megegyezésének keretében jött létre a Mi Band 4 NFC támogatása, így az eszköz fizetéseknél való kihasználásához jelenleg még Mastercard kártya is szükséges az említett terülteken. De biztosak vagyunk benne, hogy így is sokakat érdekelne hazánkban a Mi Banddel való fizetés támogatása.

Arról sajnos továbbra sincs szó, hogy az EU-ban, így Magyarországon lehetne érdemben használni az NFC-s Mi Bandet, de mindenképpen bízunk abban, hogy belátható időn belül a Xiaomi gondoskodni fog a hivatalos támogatásról. Ha így lesz, valószínűleg még többen választják majd a viselhető kiegészítőt társuknak ebben a régióban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap