ASUS gamer router GeForce NOW optimalizációval

Az új rouer speciális QoS szabályokkal segíti a GeForce NOW forgalom zökkenőmentes haladását.

ASUS gamer router GeForce NOW optimalizációval

Az ASUS egy érdekes gamer routert mutatott be, ami a RoG Rapture GT-AC2900 termékkódot kapta, legnagyobb különlegessége pedig az, hogy kínál némi optimalizációt az Nvidia GeForce NOW szolgáltatásához – ez a jelek szerint még mindig béta állapotban van. Hogy mi is az a GeForce NOW? Egy felhő alapú szolgáltatás, amelynek keretén belül havi előfizetésért cserébe játékokat streamelhetünk számítógépünkre, amelyeknél az adott PC csak a kép megjelenítését és a játék irányítását végzi, a GPU és CPU intenzív feladatok azonban egy távoli szerveren futnak. Annak érdekében, hogy a játékélmény a lehető legjobb legyen, az új ASUS router speciális QoS szabályokkal segíti elő a GeForce NOW streamhez tartozó csomagok elsőbbségét a többi hálózati csomaggal szemben, hiszen itt nagyon nem mindegy, mekkora a késleltetés.

Galéria megnyitása

Az új router hardver terén a gyorsabb megoldások táborát erősíti, ugyanis két WiFi sávot kínál, amelyek közül a 2,4 GHz-es 3x3 MIMO kapcsolat 750 Mbps-os, míg az 5 GHz-es 4x4 MIMO kapcsolat 2167 Mbps-os maximális adatátviteli sávszélességgel dolgozik. A vezetékes hálózati forgalmat egy WAN, illetve négy LAN port szolgálja ki, ezek természetesen mindannyian Gigabites sávszélességgel rendelkeznek. Van még az eszközön egy USB 3.0-s és egy USB 2.0-s port is, amelyeken keresztül adattároló, 3/4G adapter, illetve akár nyomtató is csatlakozhat a termékhez. Mivel gamereknek szánt termékről van szó, elmaradhatatlan kellék az RGB LED alapú világítás, amit az ASUS Aura Sync RGB alkalmazásán keresztül lehet vezérelni.

Galéria megnyitása

A RoG Rapture GT-AC2900-as modell az elkövetkező hetekben, illetve hónapokban jelenhet meg kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig egyelőre rejtély. A korábbi bejelentések alapján 2019 elején kéne forgalomba kerülnie az újdonságnak, így remélhetőleg már nem kell rá sokat várni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap