150 órás üzemidőt ígér a teljesen vezeték nélküli Nokia fülhallgató

A Nokia Power Earbuds nagyon hatékonyan üzemel majd, de nem ez lesz a legfontosabb fegyvere.

150 órás üzemidőt ígér a teljesen vezeték nélküli Nokia fülhallgató

A teljesen vezeték nélküli fülhallgatók egyre népszerűbbek, ami annak köszönhető, hogy tényleg korlátlan szabadságot nyújtanak. Legalábbis addig, amíg le nem merülnek, és sajnos ezeknek általában eléggé rövid az üzemideje. De nem a Power Earbudsnak, ami a HMD Global legújabb megoldása.

A Power Earbuds egy teljesen hétköznapi fülhallgatónak tűnik, látszólag semmi különösen nem lehet rajta felfedezni, pedig nagyjából tízszer hosszabb üzemidőt ígér, mint a konkurensei általában. A trükk itt a tokban van, az ugyanis egy elképesztően nagy akkumulátort kapott. Mint minden teljesen vezeték nélküli fülhallgató, a Nokia Power Earbuds is a tokjával együtt tud hosszú üzemidőt elérni, és ebben az esetben ez különösen igaz. A tervezők a viselhető kiegészítő tokjába nem egy 300-500 mAh-s telepet tettek, hanem egy 3000 milliamperes egységgel látták el, ez pedig már egy okostelefonban is korrektül megállná a helyét. Éppen ezért a hivatalos álláspont szerint 30 alkalommal tudja a tok teljesen újratölteni a vezeték nélküli fülhallgatót. Alapjáraton a készülék 5 órás üzemidőt nyújt, ami már önmagában sem rossz a megszokott 3-4 órás produkciók után, de a lényeg itt az, hogy papíron akár a 150 órát is el lehet vele érni, ami teljesen példa nélkül. De mit tud még nyújtani ezen túl a Power Earbuds?

Galéria megnyitása

Az újdonság megalkotásakor a tervezők odafigyeltek arra, hogy minden más tekintetben is versenyképes lehessen a készülék, ezért egy olyan 6 milliméteres hangszóróval látták el, ami a hivatalos közlemény szerint még grafént is tartalmaz. Különösen jó hangminőséget ígér a HMD Global, de arról nem esett szó, hogy milyen hangzásvilággal fog szolgálni a termék. A kényelmes használat érdekében érintésérzékeny lett a szerkezet felülete, de igazából még anélkül is megoldható a kezelése, hogy meg kellene tapintani a felületét, elegendő csak hangutasításokat is használni. A kapcsolódásról itt már Bluetooth 5 modul hivatott gondoskodni, ez is hozzájárul ahhoz, hogy a termék kiváló üzemidővel tud szolgálni.

Galéria megnyitása

A készülék szürke és fekete színben lesz megvásárolható. Mindenképpen említést érdemel, hogy IPx7 minősítést szerzett a Nokia Power Earbuds, ami azt jelenti, hogy viszonylag jól bírja majd a vízbe esést, szerényebb mélységben kevesebb mint 30 percet még gond nélkül elviselhet. Úszni nem biztos, hogy érdemes vele, de eső és izzadtság nem tehet benne kárt. A hallójáratba kényelmesen illeszkedő fülhallgatók csak 25 x 23 x 23,8 milliméteresek, a tok pedig 79 x 48,5 x 31 milliméter, ami szintén nem tűnik soknak, de itt a tömeg is érdekes lenne, ezt viszont a HMD Global nem publikálta. A szerkezet tokjára egy C-típusú USB csatlakozó került, ezen keresztül lehet gondoskodni a töltéséről, itt sajnos vezeték nélküli töltési opció nincs. A töltöttségi szint állapotáról négy LED ad visszajelzést.

Galéria megnyitása

A Nokia Power Earbuds nem lesz túlzottan drága, mindössze 80 euróba fog kerülni. És ez a kiegészítő Európában fog először a boltokba kerülni, jó esély van arra is, hogy a hazai kínálatából sem fog kimaradni. A forgalmazás legkésőbb októberben elindul.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap