Shop menü

SZEPTEMBERBEN JÖN AZ IE9 ELSŐ BÉTA KIADÁSA

Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Szeptemberben jön az IE9 első béta kiadása

A Microsoft gőzerővel készíti legfrissebb webböngészőjét, az Internet Explorer 9-et. A böngészőből az elmúlt hetek és hónapok során már nem kevesebb, mint három tesztváltozat (Platform Preview) jelent meg (1,2,3), de az első béta kiadásra sem kell sokat várni, legalábbis a Microsoft egyik illetékesének nyilatkozata alapján.

Galéria megnyitása
Kevin Turney egy előadás keretein belül tegnap arról számolt be, hogy a szoftveróriás legfrissebb webböngészőjének első béta változata a jelenlegi menetrend szerint már szeptember folyamán megjelenhet. A ZDNet munkatársai konkrétumokat nem tudtak meg a Microsoft illetékesétől, mindössze annyi információt szereztek, hogy a béta kiadás elérhető lesz a nagyközönség számára és a felhasználói kezelőfelület elemeinek túlnyomó része helyet kap benne, vagyis átfogó képet kaphatunk majd róla, hogy nagyjából mit várhatunk a végleges Internet Explorer 9-től.

Az Internet Explorer 9 a jelenlegi információk szerint sokban különbözik majd az IE8-tól. Az egyik lényeges különbség, hogy az új webböngésző, hatékony hardveres alapokon nyugvó gyorsítási képességekkel érkezik, ennek köszönhetően a weboldalak megjelenítése gyorsabb, zökkenőmentesebb és sokkal gördülékenyebb lesz. A Platform Preview változatok bemutatói alapján az Internet Explorer 9 hatékonyan rendereli a HTML5 alapú weboldalakat és sokkal gyorsabb a Chrome 5-nél, illetve a Firefox 4 bétánál is.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére