Shop menü

INTERNET EXPLORER 9: A MÁSODIK BEMUTATÓ KIADÁS

A Microsoft szoftvermérnökei március közepén készültek el az Internet Explorer 9-es változatának első bemutató verziójával, amely betekintést engedett abba, hogy milyen új technológiákat kínál majd a friss szoftver a fejlesztők és a felhasználók számára. Ez a verzió webböngészésre nem volt alkalmas, csak és kizárólag “techdemo” jelleggel adta ki a Microsoft, így ezzel a kiadással főleg a fejlesztőket vették célba.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Internet Explorer 9: a második bemutató kiadás

A Microsoft szoftvermérnökei március közepén készültek el az Internet Explorer 9-es változatának első bemutató verziójával, amely betekintést engedett abba, hogy milyen új technológiákat kínál majd a friss szoftver a fejlesztők és a felhasználók számára. Ez a verzió webböngészésre nem volt alkalmas, csak és kizárólag “techdemo” jelleggel adta ki a Microsoft.

Galéria megnyitása

Most egy héttel a tervezett időpont előtt megérkezett a második bemutató verzió is, amely elődjéhez képest jobb teljesítményt. Az új verzióban némi betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen lehetőségeket kínál a GPU gyorsítást is támogató HTML5 technológia, sőt, az IE9 teljesítményét a konkurens webböngészőkével is összehasonlíthatjuk.

Ez a változat még mindig nem alkalmas webböngészésre, ugyanis sem címsort, sem megfelelő biztonsági technológiát nem tartalmaz, azaz pusztán technológiai demóként szolgál, így ismét csak a fejlesztők számára lesz érdekes. Aki azonban mégis szeretné kipróbálni a második bemutató verziót, annak nem kell mást tennie, mint ellátogatni erre a weboldalra. A szoftvert meglévő böngészőnk mellé nyugodtan telepíthetjük, sőt, az első bemutató kiadást sem kell telepítés előtt eltávolítani a gépről. Fontos, hogy ezt a bemutató kiadást is csak Windows Vista SP2-es, illetve Windows 7-es operációs rendszerrel ellátott konfigurációkkal lehet kipróbálni.

A harmadik bemutató kiadás, amellyel a hírek szerint már böngészni is lehet majd, várhatóan két hónap múlva érkezik.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére