Opciók:

TUF H7 Gaming Headset és TUF M5 Gaming Egér
vagy
ROG BP2500 táska és Extra készülékbiztosítás

Promóció érvényessége és feltételei:

Promócióban résztvevő laptopok: ASUS ROG (G) vagy TUF (FX) szériás 4. generációs AMD processzorral (R9-4900H, R7-4800H, R5-4600H) szerelt gamer notik 

Promóció érvenyes: 2020. május 01-től 2020. június 07-ig bezárólag keltezett számlájú promóciós gamer laptopokra, amennyiben a számla keltétől 14 napon belül sikeresen regisztrál a vásárló.A csomagot a promó lezárását követően a viszonteladóinktól tudod átvenni személyesen, vagy futárszolgálat segítségével.

Opcionálisan: ha írsz a vásárolt notebookról egy őszinte értékelést akkor résztvehetsz a promóció végén a sorsolásunkban, ahol 10 db Rog Strix Flare gamer billentyűzetet sorsolunk ki!

A részvételhez lentebb adj meg egy linket, ahol az értékelést írtad és ne felejts el írni egy egyedi azonosítót, ez bármi lehet pl. felhasználóneved.
Minden értékelés 1 extra helyet ad a sorsolásban, tehát hárommal 3-szor nagyobb esélyed van, de csak 1 billentyűzetet nyerhetsz.A promóció menetét lásd az ÁSZF-ben! Az Extra Készülékbiztosításról ITT tudhatsz meg többet.

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.