Valorant rangsorolt bug és hamis szivárgások

Valorant rangsorolt bug és hamis szivárgások

Egy elég kellemetlen hiba ütötte fel a fejét a Valorant kompetitív FPS játékban, ami nagyon sok játékos kedvét el is vehette a folytatástól.

Jelenleg ugyanis, ha valaki veszít egy rangsorolt meccsben, akkor a rendszer kegyetlenül megbünteti érte és visszalépteti a rangját, akkor is, ha előtte győzelmi sorozata volt vagy még a vesztes meccsében is a legjobb játékosként került ki. A dologra többen is felhívták a figyelmet, de egyértelműen Ninja szava az, amit most a legtöbb helyen kiemelnek.

A Riot szerint viszont csak hibáról van szó, amit el is kezdtek kijavítani. Megnyugtatásul közölték, hogy a játékosok valódi rangja megvan, csupán vizuálisan terrorizálja a demotiváló visszaléptetés a játékosokat. Ha nyernek, akkor vissza kell térniük a helyes rangjukra.

A hiba a július 15-én érkezett frissítéssel ütötte fel a fejét és a játék vezető karaktertervezője, Morello szerint a probléma hátterében az állhat, hogy az a munkatársuk, aki a rangsorolt rendszeren dolgozott, nemrég elhagyta a vállalatot.

Ezen kívül 2 karakterről is érkeztek szivárgások. Az egyik Shatter, aki robbanó klónokat tud használni, a másik pedig Crusader, aki pajzsal és gránáttal veszi fel a harcot. Erről a Valorant News számolt be twitteren, ám Morello hamar kedvüket szegte a spekulánsoknak.

Mint írja, ezek a karakterek szuper régiek és már rég törölve lettek a játékból, sőt, ő maga is beszélt ezekről a tervekről még a streamjei során. Megjegyzi, hogy túl sok fájlt olvasnak az emberek, ami azért nem releváns, mert sok minden ki lett már vágva a játékból.

Sokan egyetértenek azzal, hogy a pajzs csak megtörné a játékmenetet, így ez a hír egyáltalán nem ad okot a szomorúságra.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap