Új moderálási lehetőségen dolgozik a Twitter

Új moderálási lehetőségen dolgozik a Twitter

A Twitter egyre nagyobb figyelmet szentel arra, hogy biztonságosabbá és élhetőbbé tegye a mikroblog felületét, hogy így vonzóbbá váljon a felhasználók számára. És most hivatalosan is megerősítést nyert, hogy egy újabb eszköz érkezik, amivel ez megoldható lesz.

A bejegyzések alatt kialakuló beszélgetéseknél sokszor jelent az problémát, hogy oda nem illő kommentek bukkannak fel, és ilyen esetben nagyon nehéz helyzetbe kerülhet a megosztó, de már úton van a megoldás erre. A vállalat hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan lesz egy külön gomb arra, hogy az emberek elrejthessék a számukra nem tetsző hozzászólásokat a különböző tartalmaik alatt. A Twitter kiemelte, hogy a felhasználói kérésekre reagálva hozzák létre az újítást, és az igényeket figyelembe véve alakítják ki.

A nemkívánatos megnyilvánulásokat a korábban kiszivárgott információk alapján a „Hide Tweet” gomb használatával lehet majd elrejteni, ezt követően pedig nem fogják zavarni a problémás hozzászólások a beszélgetéseket. És nem kell olyan lehetőséggel élni, mint a némítás vagy az esetleges tiltás – illetve ezek egyébként sem bizonyultak megfelelő megoldásnak minden esetben.

A rejtett dolgokat értelemszerűen nem fogják látni a továbbiakban a követők, viszont a Twitter biztosít arra is lehetőséget, hogy másképpen döntsenek. Lesz olyan opció is, hogy adott esetben az olvasó láthatóvá tegye saját részére a rejtett hozzászólásokat. Ezt a “View Hidden Tweets” gombbal lehet majd megtenni. Így megelőzhető az, hogy a bejegyzés megosztója önkényesen mindent kicenzúrázzon, ami nem egyezik a nézeteivel, de jól jöhet ez akkor is, ha például valamilyen oknál fogva az ember szeretne egy olyan beszélgetést folytatni, ami egy kérdéses kommenthez kapcsolódóan bontakozott ki.

Galéria megnyitása

A Twitter úgy véli, hogy ennek a lehetőségnek köszönhetően az emberek bátrabban tehetnek majd közzé bejegyzéseket, és így növekedhet a közösségi élet, az aktivitás, ami pedig végre megindíthatná a felhasználói szám felfelé ívélését is. A mikroblog nagyon nehéz helyzetben van már hosszú ideje, mert egyszerűen nem tud tovább növekedni érdemben, sőt mi több, 2018 második felében már csökkenést mutatott az aktivitás.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap