Túlélőmód is lesz a The Outer Worldsben

Egy podcastből új információkat tudhattunk meg.

Túlélőmód is lesz a The Outer Worldsben

Az Obsidiantól Tim Cain és Leonard Boyarsky vett részt a The Game Informer Show adásában, ahol számos friss részletet osztottak meg a The Outer Worldsről.

Kiderült, hogy többféle játékmód közül választhatunk majd, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő nehézségi fokot, akár csak a történetre kíváncsi, akár kőkemény kihívásra vágyik. A Supernova mód például gyakorlatilag túlélőjátékot csinál a kalandból: ennünk kell, szomjasak leszünk és elfáradunk, ezek figyelmen kívül hagyása pedig kellemetlen következményekkel jár.

Nem kell majd több száz alapanyagot gyűjtögetnünk, craftrendszer sem lesz, csak augmenteket pakolhatunk a felszerelésünkbe. Rengeteg zsákmány vár ránk: néhány ellenfél meghatározott fegyvereket és egyebeket dob, de a véletlenszerű jutalmak is okozhatnak meglepetéseket.

Társainkat is elláthatjuk minden jóval, az általuk használt fegyvert például képességeik határozzák meg. Egy magas tudományos szintű karakternek jól jöhet a shrink ray, amivel hatékonyabban csökkentheti le a rosszfiúk méretét. Természetesen beszélni is fognak, megjegyzéseket fűznek nagyjából mindenhez, és beleszólnak szinte bármibe. Hajónkon jobban is megismerhetjük őket, és bár romantikus lehetőségek nem lesznek, barátok azért lehetünk velük. Ha céljaink nagyon nem kompatibilisek, akár ott is hagyhatják a csapatot.

Megemlítették a dinamikus időjárást, és néhány olyan dolgot, amit végül kukázniuk kellett, mint mondjuk a gravitációs rendszert. Egy áramvonalas, fókuszált játékot szeretnének, ezért nincs nyílt világ sem, inkább az újrajátszhatóságot helyezik előtérbe ahelyett, hogy ezerfelé küldenének minket egy nagy térképen.

A The Outer Worlds megjelenési dátumáról és platformjáról sajnos még mindig nem esett szó, de a márciusi PAX Easten ott lesznek, talán majd akkor.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap