Trónok harca Angliában - Heti mozipremierek

Itt a Két királynő, jön a Vihar előtt és még megannyi érdekes alkotás vár majd ránk a héten!

Trónok harca Angliában - Heti mozipremierek

Az angol trónért síkra szálló Stuart Mária, és a hazáját a kor egyik megkérdőjelezhetetlen tengeri-kereskedelmi nagyhatalmává tevő I. Erzsébet viharos párharca megannyi alkotást ihletett az évek során. Ezek közül a legújabb a héten végre a magyar mozikba is eljutó, két Oscar-díjra jelölt Két királynő. Árulások, intrikák, és két, a hatalom mellett a függetlenségéért is küzdő, elszánt nő tusája: az ígéretek szerint egy percig sem fogunk unatkozni.

Az izgalomra vágyókat a Vihar előtt igyekszik majd megszólítani. A látszólag bohém hajóskapitányt, Dillt egy nap utoléri a múltja, mivel gátlástalan exneje mindenáron rá akarja venni, hogy tízmillió dollárért cserébe ölje meg mostani férjét. A férfi eleintenem akar kötélnek állni, de idővel átértékeli egykori kedvese ajánlatát, nem is gyanítva, hogy ezzel mibe keveri magát.

A dramedy-k rajongóinak az Arc megtekintésén lesz érdemes elgondolkozniuk. Az építőmunkásként dolgozó Jacek külsejét eltorzító balesete után kezdetben örül annak, hogy egy teljes arcátültetést követően újra esélyt kap a normális életre. Ám hamar rá kell jönnie, hogy környezete már nem tud rá úgy tekinteni, mint korábban.

Ha inkább egy brit–svéd filmhez lenne kedvünk, akkor az Az örökösnő méltán tarthat majd igényt a figyelmünkre. A munkát elvi alapon kerülő, hatvannyolc éves Nojet gazdag, aggastyánkorú apja halála után megörökli annak egyik bérházát. Ez elsőre egy lottóötössel felérő aranybányának tűnik, viszont a nő idővel rádöbben, hogy helyzete messze nem olyan fényes, mint ahogy azt remélte.

A valós eseményekre épülő drámák szerelmeseinek a Csodálatos fiú lesz az ideális választás. A Sheff-család kálváriáját bemutató műben David (Steve Carell) ráébred, hogy imádott fia, Nic (Timothée Chalamet) a legkeményebb kábítószerek rabjává lett, és elhatározza, hogy kerül amibe kerül, de segít neki, hogy újra egyenesbe jöjjön. Ez azonban még a vártnál is nehezebb feladatnak bizonyul.

Felsorolásunkat a Még egy nap élet zárja. A belga–német–spanyol–magyar–lengyel koprodukcióban készült animációs filmben az 1975 és 2002 között dühöngő angolai polgárháború elejének vérzivataros eseményeit követhetjük nyomon a veterán újságíró, Ryszard Kapuscinski szemszögéből.

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward