The Executioner - kivégzés középköri módra

Ha mindig is szerettél volna középkori hóhér lenni, ez a te játékod!

The Executioner - kivégzés középköri módra

Ma jelent meg a The Executioner, ami körül ugyan nem volt túl nagy felhajtás, de nem érdemes elmenni mellette szó nélkül, ugyanis egy nagyon érdekes koncepcióról beszélhetünk.

Röviden összefoglalva: ha mindig is azon gondolkoztál, hogy milyen lehet egy középkori kínzómester és hóhér munkáját végezni, akkor ez a te játékod! És bizony nem egy könnyed alkotásról van szó, a készítők szerint alaposan meg fogja viselni a legtöbb embert.

Habár alapvetően egy leginkább szövegalapú szerepjátékról van szó, a hangsúlyt arra helyezték a fejlesztők, hogy lehetetlenül komplex morális kérdésekre kelljen választ adnunk. Eközben valahogy menedzselnünk kell az épelméjűségünket, és valahogy elevickélni a sötét szekták által irányított, gonoszságra építő "gazdaságban". De hol a lelkiismeretünk? Bírni fogjuk? Vagy úgy döntünk, hogy karakterünk teljesen érzéketlen módon végezzen ki bárkit? Ha ez nem lenne elég kemény, akkor az egész mögött meghúzódik egy történet is, amit több epizódon keresztül fognak elmesélni a fejlesztők.

Elena Sivakova, a játék vezető írója azt mondja, leginkább egy kérdésre akartak választ adni: "Hogyan is élnek azok az emberek valójában, akiknek a munkája az, hogy fájdalmat okozzanak, vagy megöljenek másokat?". Sivakova szerint az íráskor az volt a cél, hogy a játékosoknak megadják a lehetőséget, hogy kőkemény, fájdalmas és sötét élményekben legyen részük, szó szerint átéljék azt, amit a Milgram-kísérletben résztvevőknek is át kellett élniük.

Szóval: aki ezek után ki szeretné próbálni a játékot, az megteheti, hiszen a mai naptól elérhető Steamen. Kíváncsiak vagyunk, mi a véleményetek róla!

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap