Támogató tankkal bővül hamarosan a League of Legends

A K/DA zenék mellé pedig Logitech termékek is érkeztek.

Támogató tankkal bővül hamarosan a League of Legends

A League of Legends közösség nagy nehezen, de talán már túltette magát Seraphine érkezésén, hiszen az énekes soha nem látott negatív visszhangot hagyott koncertje után. Sokaknak elege volt már a „Disney” féle rózsaszín és cuki vonalból, így egy igazán ütős karakterre vágytak. Úgy tűnik, hogy a Riot jó ritmussal hozza be a köztudatba a noxusi Rellt, akit a düh vezérel.

Az új karakter háttértörténete szerint egy kísérleti alany, akiből egy akadémián neveltek fegyvert. A diáktársai mágiáját egy fájdalmas eljárás során beleültették, ám amikor erre Rell rájött, akkor az egész létesítményt a földdel tette egyenlővé.

„A többi gyerek mágiáját pecsétmágiával Rellbe zárták, ami tovább táplálta a Rellben lakozó erőt – magyarázta Riot Earp. – A folyamat azonban rendkívül fájdalmas Rell és a többiek számára is. Nagy figyelmet fordítottam a karjait borító pecsétekre, különösen a dárdát tartó karján, hogy biztosan jól láthatók legyenek játék közben is. Azt szerettem volna, hogy a játékosok számára egyértelmű legyen, mennyi fájdalmat kellett kiállnia, és így jobban megértsék a múltját.”

Rell ráadásul tinédzser, amivel a fejlesztők célja az volt, hogy még könnyebben megérhető legyen a dühe.

Galéria megnyitása

„Azt szerettem volna, hogy Rell a legtankosabb tank legyen, akit a világ valaha látott. Egy nehézpáncélos karaktert képzeltem el, akinek a léptei alatt megremeg, hatalmas erejétől pedig megnyílik a föld – magyarázta Stash „Riot Stashu” Chelluck játéktervező. – Ezt sajnos nehéz a LoL-ban ábrázolni, ráadásul annak az érzetét is meg kellett tervezni, hogy a karakter képes a fém manipulálására. Valami elegáns megoldást kerestem, hogy a játékmenetben is megjelenjenek a fémmágiai képességei, és valóban hatalmas és erőteljes hatást keltsen anélkül, hogy mágusnak tűnne.”

A csapatnak sokat kellett azon agyalnia, hogyan nézhet ki a fémmágia, így a vizuáliseffektus-tervező, Kyle „RiotPrismaPrime” Valentin mágneseket kezdett el vizsgálni, illetve a játékban állítgatta a különböző effekteteket, végül a kromatikus aberráció segítségével alkotta meg a végső kinézetet.

Rell passzívja képes lesz csökkenteni az ellenfelek páncéljait és varázsellenállásait. A Q képessége az egy vonalban lévő ellenfeleket sebzi, az E-vel együtt használva pedig gyógyít is. Az első W használatakor Rell leugrik a lóról és erős páncélt kap magára, földet érésekor pedig ledönti a közeli ellenfelét. A második W képességével Rell alá egy fémparipa kerül, amivel megnő a sebessége, a következő támadása pedig bónuszsebzés mellett még az ellenfelet is átdobja maga fölött. Az E képességével egy szövetséges hőst tud támogatni páncéllal és varázsellenállással, míg, ha a kötelék közé egy ellenfél kerül, az kábítás hatást hoz magával.

A végső képessége pedig felkapja az ellenfelet, akit aztán magával húzhat oda, ahova akarja.

A Tekintélypontok rendszere is megszűnik majd jövőre. Azoknak, akiknek maradt még idén, jövő év első felében elkölthetik, de később ezt a rendszert valami másra kívánják lecserélni a Riotnál.

A K/DA vonalat sem engedik még el, folyamatosan jönnek a zenei anyagok az együttestől.

A Riot Games annyira komolyan gondolja ezt az együttest, hogy a Logitech és a Riot Games le is szerződött egymással K/DA hardverek árusítására.

Galéria megnyitása
  • K/DA G733 egy mikrofonos fejhallgató LIGHTSPEED vezeték nélküli technológiával, LIGHTSYNC RGB megvilágítással
  • K/DA G333 egy mikrofonos fülhallgató
  • K/DA G305 egy szintén LIGHTSPEED technológiát használó vezeték nélküli egér, HERO érzékelővel
  • K/DA G840 pedig egy egérpad.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap