Prémiumkategóriás számítógépház a Corsair-től

Bemutatkozik a Corsair legfrissebb számítógépháza, amely micro-ATX és mini-ITX alaplapokhoz készült, felszereltség tekintetében pedig igencsak jóra sikeredett - és még tágas is.

Prémiumkategóriás számítógépház a Corsair-től

Az Obsidian családot erősítő 350D kétféle kivitelben lesz elérhető: az egyik plexi ablakkal ellátott oldallapot alkalmaz, a másik pedig hagyományos, tömör oldallappal érkezik.

A kívül-belül feketére festett újdonság szálcsiszolt alumínium borítást és acélvázat kapott, dizájn tekintetében pedig a letisztult, minimalista vonalat követi - ez jól is áll neki.

A ház belsejében az alaplaptálca rendelkezik a szokásos szerelőablakkal, sőt, tekintélyes mennyiségű kivágással is ellátták, amelyek gumibetéttel felszerelve várják a kábeleket.

A kábelmenedzsmentre a jelek szerint egy rossz szavunk sem lehet, de ugyanez igaz a bővítőhelyek mennyiségére, a ház belsejének tágasságára és a hűtésre is.

Az Obsidian 350D két darab 5,25 colos, két darab 3,5 colos és két darab 2,5 colos adattárolót nyel el - utóbbiak kivehető keretben kapnak helyet. Természetesen minden bővítőhely szerszámmentesen szerelhető. PCI slotokból ötöt kapunk, a videokártyák pedig maximum 380 milliméternyi hellyel gazdálkodhatnak.

A ház alján, hátul, a szűrővel ellátott szellőző felett elhelyezhető tápegységnek 180 milliméternyi hellyel kell beérnie, processzorhűtőből pedig akár 160 milliméter magas példány is elfér a termékben.

Az új számítógépház alap esetben egy 140 milliméteres előlapi és egy 120 milliméteres hátlapi ventilátorral érkezik. Amennyiben a szellőzés hatásfoka nem lenne megfelelő, úgy a ház elején egy további 120 vagy 140 milliméteres, a ház tetején pedig két darab 120 vagy 140 milliméteres ventilátor elhelyezésére van mód.

Az Obsidian 350D belsejében akár két darab, egyenként 240 milliméteres hőleadó radiátor is elfér, azaz a videokártyák és a processzor hűtését folyadék alapon is megoldhatjuk.

A 440 x 45 x 450 milliméteres mérettel és 6 kilogrammos tömeggel büszkélkedő Obsidian 350D két USB 3.0-s porttal, egy mikrofon bemenettel és egy fejhallgató kimenettel érkezik. Az új számítógépház két év garanciával kerül a boltok polcaira, méghozzá májusban. A plexi ablakkal érkező változat 109,99 dollárba, a tömör oldallappal ellátott példány pedig 99,99 dollárba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward