Nyáron jelenik meg a Quake szellemi örököse

A WRATH: Aeon of Ruin az eredeti motort használja.

Nyáron jelenik meg a Quake szellemi örököse

A 3D Realms és KillPixel, illetve Quake-veteránok együttműködésével készülő WRATH: Aeon of Ruin azonnal visszarepít minket a kilencvenes évek közepébe. A szörnyekkel teli, sötét fantasy retro-FPS az eredeti Quake motort használja.

A történet szerint a régi világ összeomlott, romjai között pedig egy időtlen fenyegetés bujkál. Karakterünk kívülállóként kerül a haldokló világ partjára, ahol megbízzák az ősi gonosz legyőzésének feladatával.

Ősi kriptákat, elsüllyedt romokat, korrupt templomokat és sötét erdőket járunk be. Arzenálunk kilenc fegyverből és tíz, pusztító erejű ereklyéből áll. Minden mordály rendelkezik alternatív tüzeléssel is, mégsem szabad lebecsülni az ellenfeleket, hiszen egyre többen lesznek, és egyre keményebb kihívást jelentenek.

Fontos lesz a felfedezés: először csak két birodalom érhető majd el, de az öt világból megszerzett kulcsokkal további ajtókon juthatunk át. A titkokat megfejtve fontos információkat, sőt, akár fegyvereket is szerezhetünk. Menteni bárhol lehet, viszont az ehhez szükséges Soul Tether száma véges, vagyis jól át kell gondolni, mikor használunk egyet.

A játékra hatottak a Doom, a Quake, a Duke Nukem 3D, a Blood, az Unreal, és a Hexen elemei, melyeket autentikus formában emel át a 21. századba. A tökéletes hangulathoz hozzájárul Andrew Hulshult, a Quake Champions zeneszerzője, és a Cyberpunk 2077 senior hangmérnöke, Bjørn Jacobsen is.

A WRATH: Aeon of Ruin a tervek szerint idén nyáron érkezik PC-re, 2020 elején pedig PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. További infókat a hivatalos oldalon találhattok.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap