Nevet vált a H1Z1, új csapat dolgozik rajta

A H1Z1 túlélős felének bezárása után a battle royale-részleg nevet vált, és a jövőben alapos átalakítások várhatók.

Nevet vált a H1Z1, új csapat dolgozik rajta

A Daybreak Games bejelentette, hogy egy "újraalakult fejlesztőcsapat" veszi át a H1Z1 további sorsának egyengetését, ami egyben azt is jelenti, hogy a közepesen távoli jövőben komolyabb változások várhatóak. Továbbá a játék neve is megváltozik Z1 Battle Royale-ra.

Első körben egy új patch segítségével átalakítanak a fegyverek egyensúlyán, ami a töltények sebességet, a lövés sebességét, és a pályán felvehető töltények számát érinti.

Ennél talán fontosabb, hogy átalakul a matchmaking is. A H1Z1 viszonylag aktív játékostáborral rendelkezik, az egy időben elérhető felhasználók száma jellemzően 5 ezer és 10 ezer között mozog. Ez azonban már nem elég ahhoz, hogy a lobbyk hamar megteljenek.

A Daybreak ezért úgy alakítja át a rendszert, hogy a lobbyban legfeljebb 135 másodpercig lehet majd várakozni, utána mindenképp elindul a mérkőzés, ha legalább két játékos már becsatlakozott. Minél kevesebb játékossal indul el a menet, annál kisebb a kezdő biztonságos zóna is.

Ezen kívül többé nem választhatjuk majd ki, hogy hol szeretnénk spawnolni, sem egyedül, sem csapatos módban. A készítők azonban átalakították a start zónákat, hogy mindenki egységesen megfelelő mennyiségű loothoz tudjon jutni.

Érdekes, hogy a patch után minden mérkőzés rankednek számít majd, és akkor is járnak majd a jutalmak, ha csak néhány játékossal indul el az adott mérkőzés. A rendszer egyébként igyekszik majd a felhasználók accountjának szintjéhez mérten összeválogatni az ellenfeleket.

További változás, hogy az in-game napszakot fixen délutánra tették, az időjárás pedig 90%-ban napsütéses lesz, így könnyebben ki lehet majd szúrni az ellenfeleket.

A változások teljes listája a Steamen olvasható el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap