Shop menü

MOSTANTÓL IZZYPAY-JEL IS LEHET FIZETNI NÁLUNK!

A halasztott fizetési lehetőséggel a megrendelt termékeket elég 14 napon belül kifizetni, bankkártya adatok megadása nélkül.
iPon Computer
iPon Computer
Mostantól IzzyPay-jel is lehet fizetni nálunk!

Az első magyar lakossági BNPL szolgáltató, az IzzyPay megoldása is elérhető már boltunkban. A világszerte népszerű halasztott fizetési lehetőséggel a megrendelt termékeket elég 14 napon belül kifizetni, bankkártya adatok megadása nélkül. Mindez nem jár semmilyen további költséggel, és amennyiben több időre van szükséged, a fizetést további 14 nappal meghosszabbíthatod. 

Áruházunk is bevezeti ezt a megoldást, ebben technológiai partnerünk az IzzyPay Zrt. A magyar szolgáltató fizetési megoldása a legnagyobb webshopmotorok kínálatában is elérhető, internetes plug-injük tavaly májusban kezdte meg éles működését. "Örömmel fogadjuk, hogy egy újabb webáruház adott bizalmat számunkra, ráadásul egy olyan impozáns méretű kereskedő, mint az iPon. Ez is bizonyítja, hogy igenis van igény Magyarországon a vásárlók körében a „vásárolj most, fizess később” pénzügyi szolgáltatásokra. Az Iponnal való partnerségünk révén még szélesebb körű vásárlói bázist szolgálhatunk ki, izgatottan várjuk, hogy egyre több termékkategóriában jelen legyünk” - kommentálta az együttműködést Farkas Róbert, az IzzyPay vezérigazgatója.

„Mindig is igyekeztünk élen járni a technikai újításokban és ez most sincs másként, ezért döntöttünk úgy, hogy a hazai fizetőeszközök terén az egyik leggyorsabban terjedő fintech megoldást, a BNPL-t bevezetjük. Vevőinknek az online vásárlás során a biztonság után a rugalmasság a legfontosabb, és úgy gondoljuk, hogy az IzzyPay segítségével új szintre emelhetjük az informatikai eszközök értékesítését. A halasztott fizetés kiemelkedően hasznos opció lehet számítógépes alkatrészek és kiegészítők vásárlása esetén, hiszen vevőink előre fizetés nélkül élvezhetik kedvező árainkat, a gyors kiszolgálást és ráérnek a terméket 14 nap elteltével kifizetni, amikor az számunkra anyagilag optimálisabb. Fontos számunkra, hogy minden esetben elérhetővé tegyük ügyfeleink számára a választás lehetőségét” - mondta el az együttműködés kapcsán Wittmann István, az iPon kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére