Már végigjtászható állapotban van a Cyberpunk 2077

A fejlesztők nem olyan rég elértek egy fontos mérföldkövet, ami hat év fejlesztés után közelebb hozhatja hozzánk a végleges játékot.

Már végigjtászható állapotban van a Cyberpunk 2077

Az Engadgetnek lehetősége volt kipróbálni a GamesCom alatt a Cyberpunk 2077 legújabb bemutatóját, ami az elmondásuk szerint majdnem teljesen megegyezett az E3-as változattal, néhány főbb különbséggel. Az egyik, hogy felbukkant egy új fegyver, ami tulajdonképpen egy katana, mágneses mezőt tud kibocsátani, és így el tudja téríteni a lövedékeket.

A másik, hogy ezúttal a férfi főszereplőt próbálhatták ki a szerencsések, míg az E3-as változatban még a nő volt. A játék elején mindenki kiválaszthatja majd, hogy férfi vagy női karakterrel szeretne nekivágni a kalandoknak, de megszabhatjuk a kinézetet és a háttértörténetünket is, utóbbi pedig befolyással lesz a sztorira.

Szóba került az is, hogy számos Cyberpunk-rajongó túlságosan világosnak és üdének látja a várost, még maga William Gibson is úgy vélekedett, hogy ez a játék csak egy átskinezett GTA, teljesen átlagos '80-as évekbeli retro sci-fi hangulattal.

Erre a producer Richard Borzymowski azt mondta, hogy mivel a Cyberpunk egy nyitott világú játék, dinamikusan változó napszakokkal, mindenképpen úgy kellett elkészíteniük a várost, hogy az nappal és éjszaka is jól mutasson, ami hatalmas kihívás volt.

De talán a legfontosabb: a körülbelül hat éve fejlesztés alatt álló játék nemrégen elért egy fontos mérföldkövet: most már a teljes játék végigjátszható az elejétől a végéig. Persze a munka jelentős része még hátra van: sok a nem végleges grafikai elem, finomhangolni kell mindent a játékmechanizmusoktól kezdve a történetig, és folyamatosan mennie kell a tesztelésnek.

Neked ajánljuk

arrow_backward arrow_forward
Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward