Az AMD és az Intel új lapkakészleteiről kotyogott a BIOStar egyik embere

A termékmenedzser olyan dolgokról beszélt, amelyekről hivatalosan még nem lett volna szabad.

Az AMD és az Intel új lapkakészleteiről kotyogott a BIOStar egyik embere

Az AMD B550-es lapkakészletét sokan várják már, ugyanis a B450 utódjaként költséghatékony választás lehet, amennyiben RYZEN 3000-es sorozatú processzorral, illetve APU egységgel szerelt konfiguráció építésében gondolkodunk. Jelenleg erre a célra a 400-as sorozatú lapkakészlettel szerelt termékek közül válogathatunk, míg az X570-es példányok a felsőkategóriás igényeket szolgálják ki. A korábbi pletykák alapján a B550-es lapkakészlet megjelenésére már nem kell túl sokat várni, ugyanis 2019 végén, illetve 2020 elején futhatnak be a köré épülő alaplapok.

A dél-koreai Brainbox nemrégiben interjút készített a BIOStar termékmenedzserével, aki megerősítette, valóban érkeznek a B550-es lapkakészlet köré épülő alaplapok, sőt, ezek lényegében már készen is vannak. Vicky Wang arról sajnos nem beszélt, hogy a friss alaplapok pontosan mikor jelenhetnek meg, ám a megfogalmazás alapján nem valószínű, hogy túl sokat kell rájuk várni – legkésőbb a jövő januári CES 2020 alkalmával jó eséllyel megjelenhetnek.

A termékmenedzser ezzel együtt az Intel alaplapjairól is beszélt egy kicsit. Mint ismeretes, a Comet Lake-S sorozatú asztali processzorok mellé, amelyek maximum 10 maggal rendelkezhetnek, 400-as sorozatú lapkakészlettel szerelt alaplapok érkezhetnek. Vicky Wang szerint az újdonságok között Z490-es felsőkategóriás megoldások, B460-as középkategóriás alaplapok, illetve belépőszintű H410-es termékek egyaránt jelen lesznek, ezek viszont majd csak jövőre kerülhetnek az üzletek polcaira.

Érdekesség, hogy a Brainbox nem sokkal ezelőtt megrövidítette az interjúbó készített cikket, így az már nem tartalmazza a fentebb említett alaplapok érkezésére utaló állításokat, de az „internet nem felejt”, így a Google által tárolt lapon még mindig megtekinthető a teljes interjú.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap