Hivatalosan is bejelentették az Overwatch 2-t

A sok szivárogtatás után végre megtudtuk a nagy igazságot.

Hivatalosan is bejelentették az Overwatch 2-t

Amikor 2014-ben a Blizzard megjelent a BlizzConon az Overwatch-csal, akkor sokan feltették a kérdést, hogy ez a Team Fortressre nagyon hajazó játék tényleg beleillik-e a cég profiljába. Az évek bebizonyították, hogy igen, a játék ugyanis rendkívül népszerűvé vált és élő szolgáltatásként folyamatosan kapta a frissítéseket és egyedi, megjelenéseket.

Rengeteg találgatás és szivárgás övezte az Overwatch rejtélyes 2. részét, de végre lehullott a lepel az igazságról. A Hearthstone panel után a bejelentés egy új Overwatch animációval kezdődött, ami egy montázs volt a korábbi karaktervideókból, majd Jeffrey Kaplan lépett a színpadra és elkezdett viccelődni azon, hogy ő elfelejtette mit akart mondani, viszont a csodálatos internetnek hála már emlékszik rá, hiszen már egy héttel korábban megírták a szövegét a szivárogtatók. Majd jött a nagy leleplezés egy vadonatúj videóval.

Winston, Tracer és Mei Párizsba tartottak egy Sector támadás megakadályozására ám ez nem sült el túl jól. Winston már önfeláldozásba kezdett volna, hogy megvédje csapatát amikor megérkezett az erősítés és most először videóban egyesült az Overwatch csapat szinte mindegyik tagja. Ráadásul végre Echo-t is láthattuk, ahogy repülve szeli az eget és támad. Majd a végén megjelent az Overwatch 2 logó.

Rögtön utána gameplayt láthattuk, ahol megtudtuk, hogy történetet kap a játék, újra játszható kooperációs móddal, szintlépéssel és ezzel együtt új képeségek feloldásával, új PvE tartalmakkal, új PvP pályákkal, új hősökkel és új grafikával.

A második rész tehát egy történetorientált élmény lesz, ahol a PvE, vagyis a gépi ellenfelekre lesznek kihegyezve a dolgok. Itt a fejlődésünk során egy talentrendszer alapján szabhatjuk majd személyre hőseinket, saját stílusunkhoz igazítva őket. Kap viszont egy új PvP lehetőséget is, a Push-t, amit kompetitív játékmódnak egyaránt szánnak, itt az lesz a lényeg, hogy a másik csapatot visszatoljuk a helyére.

A felmerült kérdésre, miszerint mi történik így a régi Overwatch-csal, a játékosok megjelenésével és mindennel, amit korábban elértek, Kaplan igyekezett megnyugtató választ adni. Ez alapján az első rész rajongóinak sincs mitől tartani, hiszen az Overwatch 2 új pályái és hősei egyaránt megérkeznek az első részbe, ráadásul mindezt úgy, hogy egy közös, kevert multiplayer lesz, ahol bármelyik epizóddal is rendelkezzen két játékos, tudni fognak majd együtt játszani. Mivel senki nem lesz hátrahagyva, ezért a megújult grafika mellett minden új pályát és hőst megkapnak az első rész tulajai is.

Mivel egy új rész legnagyobb problémáját az jelentené, hogy az Overwatch-ban az évek során összegyűjtött remek skinek semmivé válhatnak, a fejlesztők minden fejlődést és kinézetet átvisznek a második részbe, amit automatikusan meg is kapsz, ha már rendelkeztél vele. A helyszínen lévők már ki is próbálhatják, mi pedig hamarosan még több információt fogunk kapni a játékról.

Az Overwatch 2 tehát egy igazán kompromisszumkész játéknak ígérkezik, amit a lehető legjobb módon igyekszik bevezetni a Blizzard.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap