Érkeznek hazánkba a Samsung hatékony és szép légtisztítói

Összesen öt modellből áll a paletta, és széles ársávot fednek le ezek a megoldások, attól függően, hogy mik az igények.

Érkeznek hazánkba a Samsung hatékony és szép légtisztítói

Napjainkban a levegő tisztasága egyre nehezebben biztosítható a nagyobb városokban, és a Samsung ezért alkotta meg a légtisztítócsaládját, hogy legalább az otthonukban lehessenek az emberek egészséges környezetben. Most pedig örömmel számolhatunk be arról, hogy ezeket már Magyarországon is napokon belül meg lehet vásárolni.

Amióta a járvány egyre nagyobb méreteket ölt, az emberek ismét több időt töltenek otthon, és ezért különösen érdemes lehet légtisztítót beszerezni, mert az otthonok levegője könnyebben leromolhat. Ha az emberek a mindennapjaik javát a lakás falai között töltik el, akkor az otthoni levegő minősége akár még a kintinél is rosszabb lehet. Viszont az olyan légtisztítókkal, mint a Samsung termékei, lehet tenni ez ellen. Ezek a berendezések kiemelkedő hatékonysággal és modelltől függően, nagyon kellemes megjelenéssel szolgálnak. Akad egészen modern formatervű termék is.

Kocka (AX9500)

Galéria megnyitása

A Samsung hazai kínálatának csúcsmodellje minden kétséget kizáróan az AX9500, ami a Kocka fantázianévre hallgat. Ez ugyan közel sem a legnagyobb teljesítményű, viszont moduláris felépítésének köszönhetően akár kettő külön helyiségben is lehet használni, persze ilyenkor a hatékonysága tovább csökken. Ez a berendezés korszerű Wind-Free technológiával üzemel, szóval nem mozgatja meg érezhetően a levegőt, nem zavarja a felhasználót, csak teszi a dolgát. Ez fémet is tartogat a modern burkolatán, így abszolút prémium termékként lehet rá tekinteni.

Galéria megnyitása

Digitális kijelzőt kapott a Kocka, Lézer Szálló Por Szenzorral rendelkezik, ami abszolút valós időben méri a levegő szennyezettségét, és az eredményeket nagy pontossággal képes kiírni a felhasználó számára. Van négy fokozatú jelzőfénye is a levegő minőségének a jelzésére, és 47 nm-es kapacitással szolgál, ekkora területen érzi még jól magát. A hangszintje csak 50 dBA és mindössze 35 wattból elműködik.

AX7500

Az AX7500 a funkcionalitását tekintve lényegében szinte ugyanazt tudja, mint a csúcsomodell, sőt mi több, lényegesen nagyobb teljesítményű, viszont itt a tervezők azért már nem ügyeltek annyira a dizájnra, és a Wind-Free kialakítást is fújhatjuk, ez már hagyományos módon üzemel. A beszívott levegőt három irányba juttatja ki magából a termék kettő ventilátor révén. Ez is rendelkezik numerikus képernyővel, de fényjelzést is ad a levegő minőségéről, és a mérésről ismételten Lézer Szálló Por Szenzor gondoskodik.

Galéria megnyitása

Ez a légtisztító hangosabb a Kockánál, de még mindig csak 54 dBA zajt csaphat, miközben már akár 90 nm-es területen is képes a levegőnek a minőségének a javítására. Automatikus üzemmódban nagy hatékonysággal tudja majd ellátni a feladatát, és rendelkezik egyebek mellett gyerekzárral is, akárcsak az AX9500, és távolról, alkalmazáson keresztül lehet vezérelni, ami szintén elmondható egyébként a Kockáról is. Aki erre vágyik, az készüljön arra, hogy itt már 90 wattos fogyasztással kell számolni.

AX5500

Az AX5500 szinte teljesen ugyanolyan felépítéssel rendelkezik, mint az AX7500, csak éppen kisebb méretben, ezáltal szerényebb kapacitással. Viszont még így is óránként 467 m3 tiszta levegőt tud előállítani szükség esetén. Az egyetlen lényeges eltérés, hogy míg az AX7500-ban be van építve a SmartThings kapcsolódási lehetőség az alkalmazásból történő vezérléshez, addig ennél a modellnél ezt egy opcionálisan elérhető dongle segítségével lehet biztosítani.

Galéria megnyitása

A legtöbb társasházban ez bőven képes megoldani a levegő tisztán tartását, ugyanis 60 nm körüli területen képes megbirkózni ezzel a feladattal, persze jól kell ahhoz elhelyezni, hogy hatékonyan tudjon dolgozni. A szerkezet zajszintje 50 dBA és 60 watt „elégetése” mellett tud csúcsra járatva üzemelni.

AX3300

Galéria megnyitása

A Samsung szerényebb pénztárca és kisebb igények mellé az AX3300-at kínálja. Ez is automatikusan fog üzemelni, de itt például a levegő minőségének a vizsgálata optikai alapon történik, amihez fény szükséges, ez pedig azt jelenti, hogy a mérések alkalmával halványan bevilágítja az adott helyiséget. IF Design Díj birtokosa ez a termék, és négy különböző színű fénnyel jelzi a levegő tisztaságának a szintjét. Nincs már itt digitális kijelző és mobilos kezelhetőség sem. De 40 nm-es szobákban képes tiszta levegőt varázsolni, és eközben csak 40 wattot fogyaszt, valamint 48 dBA zajszint mellett teszi a dolgát.

AX3000

Galéria megnyitása

Hírünk legszerényebb megoldása az AX3000, ami a vállalat honlapján valamilyen oknál fogva még AX3300M jelöléssel szerepel. Ez a legegyszerűbb, de jól működő porszenzort kapta, és LED-es fénnyel jelzi, hogy milyen a levegő szennyezettsége, erről 4 fokozatban tud visszajelzést adni. Rendelkezik a szerkezet alvó móddal, amikor halkabb működésre kapcsol, hogy ne zavarja meg a felhasználók álmát. Itt a Samsung 34 nm-es alapterületben határozta meg a készülék kapacitását, cserébe mindössze 30 wattból elmegy, és már csak 45 dBA zajt csaphat.

Az árakat egyelőre konkrétan nem közölte a vállalat, de az Egyesült Államokban ezek a termékek 350 és 1300 dollár közötti ársávot fednek le. 350 dollár a legkisebb modell, 450 dollár az AX3300, 800 dollárba kerül az AX5500, 1000 dollárért vásárolható meg az AX7500 és 1300 dollárért cserébe vehető birtokba a Kocka (AX9500).

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap